آشپزی

طرز تهیه دست پیچ کرمانشاهی؛ یک کوفته محلی لذیذ

دست پیچ کرمانشاهی غذایی محلی است که شباهت زیادی به کوفته داشته و از دو لایه بیرونی و درونی تشکیل شده است. دست پیچ ها با گوشت بدون چربی، نخود لپه و آرد نخودچی تهیه و در سس مخصوص با حرارت ملایم پخته می شوند.

14 خرداد 1399

طرز تهیه کیک اسفنجی بدون احتیاج به فر

این کیک اسفنجی بدون احتیاج به فر درست می گردد و کافی است یک قابلمه و گاز داشته باشید تا بهترین کیک اسفنجی را در خانه درست کنید.

23 اسفند 1398

کهگیلویه و بویراحمد در جشنواره ملی سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری حضور می یابد

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد از حضور این استان در جشنواره سفره ایران، فرهنگ گردشگری منطقه 7 کشور اطلاع داد.

5 اسفند 1398

800 هزار گردشگر از پایانه های مرزی آذربایجان غربی وارد کشور شدند

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی گفت: در نیمه نخست سال جاری 800 هزار گردشگر ایرانی و خارجی از پایانه های مرزی آذربایجان غربی وارد کشور شدند.

1 اسفند 1398