رازهای بوقلمون سرخ شده با سس مخصوص بدون کمترین بوی زهم!
به گزارش یزد بلاگ، بوقلمون سرخ شده جز محبوب ترین غذاها با بوقلمون در سرتاسر دنیاست. بسیاری افراد از خواص گوشت بوقلمون آگاهند اما سوال اساسی اغلب آنها این است که با گوشت بوقلمون چی درست کنم؟ طرز تهیه بوقلمون سرخ نموده خوشمزه برای سرو کنار زرشک پلو با بوقلمون، چلو گوشت با بوقلمون به عنوان یک غذای مجلسی را در مجله خبرنگاران بخوانید. در همراه ما باشید.
مواد لازم طرز تهیه ران یا سینه بوقلمون سرخ شده
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
ران یا سینه بوقلمون | 500 گرم |
آب پرتقال | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
پیاز (برای پیاز داغ) | 1 عدد بزرگ |
سیر (برای سیر داغ) | 2 حبه |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران (دم نموده غلیظ) | 2 قاشق غذاخوری |
برگ بو | 2 عدد |
روغن سرخ کردنی | به میزان کافی |
آبلیمو | به میزان دلخواه |
برنج | برای سرو بوقلمون سرخ شده |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 20 دقیقه
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت بوقلمون و سرخ کردن آن: حدود 4 ساعت
میزان کالری بوقلمون سرخ شده در 100 گرم: حدود 185 کیلوکالری
مراحل طرز تهیه بوقلمون سرخ شده مجلسی با سس پرتقالی
این روش تهیه بوقلمون سرخ شده برای درست کردن زرشک پلو با بوقلمون یا برای سرو به صورت چلو گوشت بوقلمون از جمله انواع غذاهای لذیذ و پرخاصیت آشپزی جهان با گوشت بوقلمون هستند. در ادامه با طرز تهیه بوقلمون سرخ شده مرحله به مرحله همراه ما باشید.
مرحله اول؛ گوشت بوقلمون را آماده کنید
در طرز تهیه بوقلمون سرخ شده می توانید از ران یا سینه بوقلمون بهره ببرید. ابتدا گوشت بوقلمون را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی خود را از دست بدهد.
برای طرز تهیه سینه بوقلمون، با یک چاقوی تیز پوست بوقلمون را جدا کنید و آن را به صورت تکه ای یا فیله خرد کنید. اگر هم از ران بوقلمون استفاده می کنید برای طرز پخت ران بوقلمون مجلسی سرخ شده، جدا کردن پوست بوقلمون کافی است و لازم نیست آن را خرد کنید.
در صورت تمایل می توانید ران و سینه بوقلمون را به روش های خرید یا اینترنتی از فروشگاه های زنجیره ای بخرید.
مرحله دوم؛ گوشت بوقلمون را سرخ کنید
ابتدا در یک تابه روغن را بریزید و داغ کنید. سپس تکه های گوشت بوقلمون را در روغن تفت دهید تا دو طرف گوشت طلایی یا کمی قهوه ای گردد. سپس بوقلمون را از تابه بیرون بیاورید. در یک قابلمه دیگر پیاز را درشت رنده کنید و تفت دهید. وقتی پیاز طلایی و سبک شد، 1 حبه سیر له شده را هم اضافه کنید و تفت دهید.
شما می توانید روغن سرخ کردنی، پیاز داغ آماده و پیاز داغ آماده منجمد را به صورت اینترنتی و حضوری از فروشگاه های تهیه کنید.
مرحله سوم؛ گوشت بوقلمون را بپزید
سپس تکه های گوشت بوقلمون را در قابلمه قرار دهید و 1 لیوان فرانسوی دسته دار آب جوش و 2 عدد برگ بو اضافه کنید. حدود 3 و نیم الی 4 ساعت صبر کنید تا بوقلمون روی شعله ملایم گاز حسابی مغز پخت گردد. در اواخر پخت زعفران دم نموده غلیظ را اضافه کنید. وقتی بوقلمون مغزپخت و نرم گردد و آبی که اضافه نموده اید کشیده شد، کره را اضافه کنید و بوقلمون را کمی دیگر در همان قابلمه سرخ کنید.
برای خرید زعفران باکیفیت و انواع کره حیوانی و گیاهی می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله چهارم: سس پرتقال را تهیه کنید
در این مرحله آب پرتقال و شکر را در یک شیرجوش بریزید و روی شعله میانه گاز بگذارید تا به حالت جوش برسد و شکر در آب پرتقال حل گردد. وقتی شکر در پرتقال حل شد آن را روی تکه های بوقلمون بریزید.
شما می توانید انواع آب میوه طبیعی از جمله آب پرتقال و شکر را به صورت خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
مرحله پنجم: سس پرتقال را به گوشت بوقلمون اضافه کنید
بعد از اضافه کردن آب پرتقال، شعله گاز را کم کنید تا آب پرتقال به خورد تکه های گوشت بوقلمون برود تا تبدیل به سس پرتقال گردد. در این مرحله نمک سس را میزان کنید. بسته به ذائقه تان میزانی چاشنی به بوقلمون سرخ شده پرتقالی اضافه کنید؛ اگر دوست دارید غذای تان کمی ملس باشد میزانی شکر و کمی هم آبلیمو اضافه کنید در غیر این صورت اضافه کردن نمک کافی است.
آبلیمو را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.
مرحله ششم: بوقلمون سرخ شده با سس پرتقال را سرو کنید
بوقلمون سرخ شده به این سبک هیچ بوی زهم یا بوی زننده ای ندارد. بوقلمون سرخ شده را می توانید به جای مرغ همراه با زرشک پلو در کنار به صورت چلو گوشت بوقلمون درست مثل سرو کنید. اگر هم باقالی پلو دوست دارید بوقلمون سرخ شده را با باقالی پلو سرو کنید درست مثل روش سرو .
بیشتر بخوانید:
چطور بوی زهم بوقلمون را برای سرخ کردن بوقلمون از بین ببریم؟
اگر دوست دارید از بهره مند شوید اما با بوی گوشت بوقلمون مشکل دارید خبر خوب این است که برای گرفتن بوی زُهم یا بوی زُخم بوقلمون جهت درست کردن بوقلمون سرخ شده یا سایر انواع شیوه های پخت بوقلمون، چندین روش و فوت و فن وجود دارد.
هر چند روش گفته شده در این رسپی برای بوقلمون سرخ شده بوی زهم آن را از بین می برود، اما چه در طرز تهیه بوقلمون سرخ شده و چه چلو گوشت بوقلمون یا حتی برای روش های دیگری هم وجود دارد که جزو فوت و فن های پخت گوشت بوقلمون است.
مثلا یک روش مزه دار کردن بوقلمون مجلسی با نمک و فلفل سیاه و زعفران است. یک روش دیگر مرینیت کردن بوقلمون با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون است. در این روش تمام قسمت های بوقلمون را به این مواد آغشته کنید و به مدت 2 الی سه ساعت در یخچال نگهداری کنید. سپس بوقلمون را به هر روشی که دوست دارید بپزید.
زنجبیل تازه، کرفس و هویج هم بوی زهم یا بوی زُهم بوقلمون را از بین می برند. یک روش دیگر برای گرفتن بوی نامطبوع گوشت بوقلمون، این است که ترکیب زنجبیل تازه، سیر له شده، یک عدد فلفل سبز چرخ نموده، میزانی گشنیز و کمی زیره که همه با هم له شده اند را به بوقلمون شسته شده بمالید و صبر کنید بوقلمون را 2 الی سه ساعت با آن ها مرینیت و مزه دار گردد.
علاوه بر این روش ها می توانید را انجام دهید. برای آموزش این ترفندها، روی لینک مقاله کلیک کنید.
بیشتر بخوانید:
فوت و فن های خوشمزه شدن بوقلمون سرخ شده
مدت زمان پخت بوقلمون در قابلمه چقدر است تا حسابی نرم و لذیذ گردد؟
برای میزان گیری زمان پخت بوقلمون، بسته به نر یا ماده بودن بوقلمون، تازه یا فریزی بودن آن و سن بوقلمون، زمان پخت فرق می نماید. اگر هم بوقلمون را از قبل با مواد مختلف مرینیت نموده باشید، زمان پخت کمتر می گردد.
هر چه بیشتر بوقلمون ها مرینیت شده باشند، زمان پخت بیشتر کاهش می یابد. در کل به ازای هر یک بوقلمون با 7 کیلوگرم وزن، به حدود 3/5 ساعت الی 4 ساعت زمان احتیاج دارید و به ازای هر یک کیلو وزن بیشتر، 13 دقیقه به زمان پخت اضافه می گردد. در صورت یک کیلوگرم کمتر شدن وزن بوقلمون، 13 دقیقه از این زمان، کم کنید.
راز خوشمزه شدن گوشت بوقلمون چیست؟
- برای خوشمزه شدن بوقلمون به هر روشی که آن را درست می کنید، حتما باید یخ گوشت کاملا باز شده باشد.
- برای باز شدن یخ بوقلمون، هرگز آن را خارج یخچال قرار ندهید چون روی طعم آن، تاثیر منفی می گذارد. بهتر است صبر کنید یخ گوشت بوقلمون در یک ظرف داخل فضای خنک یخچال آب گردد یا گوشت بوقلمون را تازه بخرید و طبخ کنید.
- گوشت بوقلمون برای پخت به زمان زیادی احتیاج دارد، بنابراین بهتر است آن را کاملا مزه دار کنید یا زمان پخت را طولانی در نظر بگیرید.
- از ادویه ها و سبزیجات معطر برای گرفتن بوی نامطبوع بوقلمون بهره ببرید.
- قسمت های مختلف گوشت بوقلمون را در زمان پخت، زیر و رو کنید تا همه قسمت ها، کاملا بپزند و نرم شوند.