کوفته ای به سبک آلمانی ، میتلُف یک غذای سریع و خوشمزه
به گزارش یزد بلاگ، حتما گاهی برای شما هم پیش آمده است که بخواهید غذاهای کشورهای دیگر جهان را به فهرست غذای خود اضافه کنید و اگر تا به امروز این کار را نموده باشید حتما متوجه تشابه بسیاری از غذاهای ملل با غذاهای ایرانی شده اید.
یکی از غذاهایی که خیلی به سبک غذاهای ایرانی و به خصوص کوفته ایرانی شباهت دارد، میتلف آلمانی (Meatloaf) است.
1. گوشت چرخ نموده را در یک کاسه مناسب بریزید و پیاز را در آن رنده کنید. نصف فلفل دلمه ای را هم رنده نموده سپس نمک، فلفل و ماست را بیفزایید و مواد را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را شکسته و به مواد اضافه کنید تا کمی رقیق تر گردد.
2. در یک ظرف پیرکس اندازهی روغن بریزید و مایه آماده شده را داخل آن بریزید. سپس با پشت قاشق سطح روی آن را صاف کنید. نیمی دیگر از فلفل و گوجه فرنگی را هم به صورت حلقه ای برش بزنید و روی گوشت بچینید.
3. فر را روی حرارت 180 درجه قرار دهید تا گرم گردد، حالا ظرف مواد را در طبقه وسط فر گذاشته و اجازه دهید تا حدود 45 دقیقه داخل فر بپزد. بعد از پخت می توانید روی آن را با سس قرمز تزئین کنید.
مواد لازم
400 گرم گوشت چرخ نموده
3 عدد تخم مرغ
یک عدد پیاز میانه
یک عدد فلفل دلمه ای
نمک و فلفل به اندازه لازم
یک ق م ماست
یک عدد گوجه فرنگی
به اندازه لازم روغن
مخصوص سرخ کردن
فوت وفن
برای اینکه مایه گوشت به ته ظرف نچسبد، می توانید از کاغذ روغنی بهره ببرید. آن را کف ظرف گذاشته، روی آن را چرب کنید و بعد مایه گوشت را روی آن بریزید.
منبع: همشهری آنلاین