دسر هویج، دسری فوق العاده لذیذ و آسان با طعمی متفاوت
به گزارش یزد بلاگ، دسر هویج را می توان برای میان وعده، دسر یا ماه رمضان تهیه و سرو نمود و از خواص بی نظیر آن استفاده کرد.
به گزارش وقت صبح، دسر هویج یکی دیگر از انواع حلوا است که طعمی عالی و عطری بی نظیر دارد. این دسرمانند حلوای کدو حلوایی ظاهر خوش رنگی دارد.
مواد لازم:
هویج 500 گرم
زعفران دم نموده 3 قاشق غذا خوری
گلاب نصف پیمانه
کره 40 گرم
شیر نصف پیمانه
آرد شیرینی پزی 1پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
هل ساییده شده یک چهارم قاشق چای خوری
شکر 1 پیمانه
طرز تهیه:
هویج ها را شسته و خرد می کنیم. سپس درون یک قابلمه می ریزیم.
شیر را هم به آن اضافه نموده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا هویج ها بپزد و نرم گردد.
سپس هویج را از تابه خارج نموده و با دو قاشق از همان شیر، درون میکسر می ریزیم و کاملا پوره می کنیم.
هویج پوره شده را همراه با شکر، هل و گلاب درون یک قابلمه می ریزیم.
روی حرارت قرار می دهیم تا شکر در شهد هویج حل گردد.
سپس از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم تا خنک گردد.
یک تابه برداشته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ گردد.
سپس آرد را داخل ماهیتابه می ریزیم و با حرارت خیلی کم تفت می دهیم.
در این مرحله مدام باید آرد را هم بزنیم تا به خوبی تفت بخورد.
بعد از 30 دقیقه، که آرد با حرارت ملایم تفت داده شد، بوی آرد تغییر می نماید.
آغاز به تغییر رنگ می نماید. زمانی که یک درجه تیره تر شد، آرد آماده است.
بعد از تفت خوردن آرد، آن را دو بار الک نموده و به تابه بر می گردانیم.
روغن و کره را به آن اضافه نموده و مجدد تفت می دهیم.
زمانی که ترکیب آرد و روغن داغ شد و آغاز به جوشیدن کرد.
شهد هویج را به آن اضافه نموده و مدام هم می زنیم تا بافت حلوا کاملا یکدست و منسجم گردد.
در همین مرحله زعفران دم نموده را هم اضافه می کنیم.
مجددا دسر را به صورت مرتب هم می زنیم تا حلوا شکل بگیرد.
دسر که شکل گرفت و از تابه جدا شد آن را به شکل دلخواه فرم می دهیم.
در ظرف سرو می ریزیم و آن را با خلال بادام و پسته تزیین می کنیم.
منبع: فرارو