چطور سالاد سزار درست کنیم؟

به گزارش یزد بلاگ، سالاد سزار شاید بعد از سالاد شیرازی معروف ترین و محبوب ترین سالاد در ایران باشد. سالاد پرطرفداری که این روزها در منوی بیشتر کافه ها و رستوران های شهر پیدا می گردد. جالب است بدانید سالاد سزار اولین بار به وسیله رستوران داری به نام سزار کاردینی در مکزیک تهیه شد. کاردینی در اصل یک سرآشپز، رستوران دار و هتل دار ایتالیایی بود که برای اولین بار در سال 1924 این سالاد را با مواد غذایی موجود در آشپزخانه اش تهیه کرد. طرز تهیه سالاد سزار و سس آن بسیار ساده است. شما هم می توانید طبق دستور سالاد سزار که برای شما آماده نموده ایم آن را در خانه تهیه کنید. با مجموعه خبرنگاران مگ و طرز تهیه سالاد سزار با مرغ همراه باشید.

چطور سالاد سزار درست کنیم؟

مواد لازم برای سالاد سزار مرغ

  • مغز کاهو: 2 عدد
  • سینه مرغ بدون استخوان: 1 عدد
  • نان تست: 2 عدد
  • روغن زیتون: 1.3 لیوان
  • سیر له شده: 1 حبه
  • سیر خرد شده: 4 حبه
  • پنیر پارمزان رنده شده: 3 قاشق غذاخوری
  • سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
  • سس خردل: 1 قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذاخوری
  • لیمو ترش: 1 عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد سزار با مرغ

1.

ابتدا با نان تست آغاز می کنیم. نان ها را روی تخت برش قرار دهید و دور تادورشان را برش بزنید و مانند تصویر به 9 قسمت مساوی تقسیم کنید.

2.

درون یک کاسه نصف روغن زیتون و 1 حبه سیر له شده را با نان های تست مخلوط کنید تا نان ها به روغن و سیر آغشته شوند.

3.

سپس نان ها در سینی فر بچینید و درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

4.

در مدتی که نان ها برشته شوند، سینه مرغ بدون استخوان را با استفاده از نمک، فلفل، آب نصف لیمو ترش و 2 حبه سیر خرد شده مزه دار کنید. سپس روی آن را بپوشانید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ خوب مزه دار گردد.

5.

به سراغ کاهو ها بروید و آن ها را خرد کنید. دقت کنید که کاهوها ریز خرد نشوند چون کاهوی سالاد سزار باید درشت و یک مقدار باشد.

6.

با استفاده از مایونز، سس خردل، سرکه بالزامیک، پنیر پارمزان، سیر له شده، آب نصف لیمو ترش، فلفل سیاه و باقی روغن زیتون سس سالاد سزار را تهیه کنید. اگر سس سالاد شما خیلی غلیظ شد می توانید به آن کمی آب اضافه کنید تا رقیق گردد.

7.

مرغ مزه دار شده را از یخچال بیرون بیاورید و با کمی روغن داخل تابه با حرارت بالا سرخ کنید. اگر مرغ را با حرارت پایین سرخ کنید، آب میان بافتی مرغ خارج می گردد و باعث می گردد مرغ بافت سفتی داشته باشد.

8.

کاهوها را با مقداری از سس مخلوط کنید و درون ظرف سرو بریزید و مرغ برش زده را کنار آن قرار دهید. روی کاهو ها را با تکه های نان تست برشته و کمی پودر پنیر پارمزان تزیین کنید. می توانید باقی سس سزار را درون یک ظرف کوچک در کنار بشقاب سالاد سرو کنید. نوش جان!

دستور پخت و عکس: مریم ابراهیمی

50 سوپرفود طبیعی که به معنی واقعی برای سلامتی مفیدند

سالم ترین و ناسالم ترین سس ها و چاشنی های دنیا

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 31 فروردین 1404 بروزرسانی: 31 فروردین 1404 گردآورنده: yazdblog.ir شناسه مطلب: 5161

به "چطور سالاد سزار درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور سالاد سزار درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید