طرز تهیه اسکمو آلبالو دسر تابستانی خوشمزه

به گزارش یزد بلاگ، در گزارش زیرطرز تهیه اسکمو آلبالو دسر تابستانی خوشمزه آموزش داده شده است.

طرز تهیه اسکمو آلبالو دسر تابستانی خوشمزه

به گزارش ،امروز قصد داریم طرز تهیه اسکمو آلبالو دسر تابستانی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

آیا تا به حال نام اسکمو را شنیده اید؟ اسکمو نوعی بستنی یخی است که مردم منطقه شمال کشور آن را درست می کنند. این بستنی خوشمزه در طعم های مختلفی درست می شود، اما، چون شمالی های عزیز به ترشیجات علاقه زیادی دارند، اغلب آن را با میوه های ترش درست می کنند.همچنین می توانید این بستنی را با ترکیبی از میوه های تابستانی هم درست کنید. امیدواریم آن را در منزل درست کنید و از آن لذت ببرید.

آلبالو خشک 1 لیوان

آلو خشک 1/2 لیوان

نمک 1/2 قاشق غذا خوری

گلپر 1/2 قاشق غذا خوری

شکر 2 قاشق غذا خوری

اول آلبالو و آلو خشک ها رو با آب ولرم میزاریم خیس بخورند به مدت 1 الی 2 ساعت تا کمی باز و تمیز شوند. بعد داخل قابلمه کوچکی ریخته به اندازه ای که آب فقط روی آلو ها باشد آب میریزیم و بعد نمک و گلپر و شکر و می گذاریم کمی جوش بخورد تا جایی که کمی له شوند.

بعد از حاضر شدن می گذاریم کمی خنک شوند و داخل لیوان مورد نظرمان میریزیم و داخلش قاشق یا چوب بستنی می گذاریم.

بعد آن ها را به مدت یک روز داخل فریزر قرار می دهیم تا آماده شوند. اسکمو های آلبالویی شما آماده هستند و می توانید آن ها را به نام دسر یا در بعد از ظهر های گرم تابستان میل کنید.

منبع:دلگرم

مجله زیتوا: مجله زیتوا | مجله خبری ایران و جهان پیرامون

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 6 مهر 1400 بروزرسانی: 6 مهر 1400 گردآورنده: yazdblog.ir شناسه مطلب: 4393

به "طرز تهیه اسکمو آلبالو دسر تابستانی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسکمو آلبالو دسر تابستانی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید