دستور پخت و طرز تهیه 10 غذای معروف فرانسوی

به گزارش یزد بلاگ، غذاهای فرانسوی ترکیبی از طعم های غنی و طبیعی هستند که وقتی در کنار هم قرار می گیرند خوراکی هایی فراموش نشدنی و خوشمزه ای به وجود می آورند.

دستور پخت و طرز تهیه 10 غذای معروف فرانسوی

بسیاری از مردم دنیا با شنیدن نام غذاهای فرانسوی به یاد پنیرها و نوشیدنی های فرانسوی می افتند. اما جالب است بدانید که دنیای غذاهای فرانسوی بسیار گسترده تر از پنیر و نوشیدنی است.

می توانید بدون سفر به فرانسه، خوردن غذاهای فرانسوی را تجربه کنید و از طعم آن ها لذت ببرید:

لیست دستور پخت ها:

  1. طرز تهیه کسوله
  2. طرز تهیه فلامیش
  3. طرز تهیه سالاد نیسواز
  4. طرز تهیه راتاتویی
  5. دستور پخت سوپ پیاز
  6. طرز تهیه مرغ باسکایی
  7. تارت پیاز و بیکن آلزاس یا تارت فلامبی
  8. استیک دایان
  9. کرپ سوزت
  10. کروسان

 

1. کسوله

کسوله (Cassoulet) یک غذای راحت و خوشمزه است که با خوراک لوبیا سفید و گوشت تهیه می شود. در این غذا معمولا از گوشت قرمز یا اردک استفاده می نمایند. البته از هر نوع گوشت دیگر مانند غاز و انواع سوسیس هم می توانید بهره ببرید. ریشه این غذا به جنوب فرانسه باز می شود و در تولوز (Toulouse)، کارکاسون (Carcassonne) و کاستل نوداری (Castlenaudary) یک غذای محبوب به شمار می رود.

نام کسوله از ظروف کَسول (Cassole)، همان ظروفی که به طور سنتی در آن پخته می شود، گرفته شده است. این غذا تقریبا در خانه همه فرانسوی ها سرو می شود و یک غذای غنی و سالم است. کسوله برای ماه های سرد سال غذایی محبوب و مفید محسوب می شود.

مواد لازم برای  6-8 نفر کسوله:

  • لوبیا سفید یک پیمانه
  • پیاز خرد کرده یک عدد درشت
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • گوشت سردست 450 گرم
  • ران غاز یا مرغ 450 گرم
  • تره فرنگی خرد کرده 2 عدد
  • کرفس خرد کرده  3 ساقه
  • هویج خرد کرده 2 عدد متوسط
  • سیر له کرده 2 حبه
  • پودر آویشن یک قاشق چایخوری
  • ژامبون خرد کرده 150 گرم
  • برگ بو  2 عدد
  • نمک و فلفل  به میزان لازم
  • سوسیس آلمانی 3 عدد

طرز تهیه کَسوله (Cassoulet):

لوبیا را خیسانده و بپزید. آنگاه پیاز و قدری روغن را روی حرارت اجاق بگذارید و پیاز را تفت دهید. حالا گوشت را  بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.

سپس به میزان کافی آب اضافه نمائید و گوشت را بپزید، در این فاصله ران مرغ یا غاز را تفت دهید و به خوراک اضافه کنید تا بپزند.

اکنون تره فرنگی، کرفس و هویج را اندکی تفت دهید و به همراه سیر، آویشن، ژامبون، برگ بو، نمک و فلفل به خوراک بیفزائید و صبر کنید تا خوراک پخته شود و جا بیفتد.

سپس سوسیس‌ها را در قدری روغن تفت دهید و به خوراک اضافه کنید. پس از چند دقیقه خوراک آماده می‌باشد.


 

2. فلامیش

در زبان فلِمیش یا فلاندری، فلامیش (Flamiche) به معنای کیک است. منشا این کیک به منطقه ای در شمال فرانسه، در نزدیکی مرز این کشور با بلژیک باز می شود. این کیک رویه ای شیرین و پفکی دارد و با سبزیجات و پنیر پر شده است. فلامیش فیلینگ های مختلفی دارد اما به طور سنتی با تره فرنگی و خامه پر می شود.

یکی از انواغ فلامیش به پیتزا شباهت دارد. در این نوع رویه پفکیِ پای وجود ندارد. اگر می خواهید فلامیش را به سبک جنوب فرانسه آماده کنید، باید آن را با ماهی کولی، پیاز و زیتون تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه فلامیش

  • 1 عدد خمیر آماده پای
  • 3 فنجان تره فرنگی
  • 1 تخم مرغ
  • فلفل سیاه در صورت لزوم
  • کره 1 قاشق غذاخوری
  • 1/2 فنجان شیر کم چرب
  • در صورت لزوم نمک

طرز تهیه فلامیش (Flamiche)

مرحله 1

برای تهیه این دستور میان وعده ، فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. روی یک تخته خرد کن ، تره فرنگی را نازک برش دهید و این مواد را به یک کاسه اضافه کنید. یک تابه را روی شعله متوسط ​​قرار دهید و کره را در آن ذوب کنید. وقتی کره ذوب شد ، تره فرنگی های نازک را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مدتی اینها را تفت دهید و بگذارید کمی پخته شوند. پس از اتمام ، آن را از روی شعله بردارید.

گام 2

اکنون ، تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید  و آنها را هم بزنید. شیر را در کاسه حاوی تخم مرغ اضافه کرده و نمک و پودر فلفل سیاه را مزه دار کنید. حالا تره فرنگی سرخ شده را به این کاسه اضافه کرده و خوب هم بزنید. حالا خمیر پای را در ظرف پخت قرار دهید و مخلوط تره تخم مرغ را به آن اضافه کنید. آن را به طور مساوی پخش کنید.

مرحله 3

ظرف پخت را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و Flamiche را به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید. دمای آن را به 170 درجه سانتیگراد کاهش دهید و آنرا بپزید تا در قسمت بالای آن کمی قهوه ای شود. پس از پخت ، آن را از اجاق بیرون آورده و روی بشقاب قرار دهید. برای لذت بردن ، آن را برش زده و گرم سرو کنید.


 

3. سالاد نیسواز

سالاد نیسواز (Salade Niçoise) یکی از غذاهای رایج در منطقه پرووانس (Provence) است. این سالاد را می توانید به عنوان غذای اصلی یا در کنار غذا میل کنید. سالاد نیسواز از ترکیب کاهو، گوجه فرنگی تازه، تخم مرغ آب پز، ماهی تُن، لوبیا سبز، زیتون و ماهی کولی تهیه می شود. البته این سالاد انواع مختلفی دارد و می توانید هر نوعی را که دوست دارید برای خود آماده کنید. این سالاد را برای یک وعده غذای تابستانه بسیار ایده آل است.

سالاد نیسوآز

مواد مورد نیاز سالاد نیسواز

  • تخم مرغ: 4 عدد
  • کاهو (درشت خردشده): 1 بوته
  • سیب زمینی (پخته و مکعبی خردشده): 400 گرم
  • گوجه گیلاسی (دونیم شده): 200 گرم
  • خیار (بدون پوست حلقه شده): 170 گرم
  • کنسرو ماهی تن: 2 عدد
  • زیتون سیاه (بدون هسته): 20 عدد

مواد مورد نیاز برای سس:

  • سیر (رنده شده): 1 حبه
  • خردل: 1.5 ق س
  • آب لیمو ترش: 1 ق س
  • ریحان (خردشده): 2 ق س
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 2 ق س

روش تهیه سالاد نیسواز

1. تخم مرغ را آب پز کنید. بعد آن را بلافاصله داخل آب سرد بگذارید تا حلقه سیاه دور زرده تشکیل نشود.

2. 4 عدد ظرف مشابه انتخاب کرده و کاهو را به طور مساوی در هر ظرف تقسیم کنید.

3. سیب زمینی را روی کاهو بریزید.

4. گوجه گیلاسی و خیار را نیز روی آن ریخته و خیلی آهسته مخلوط کنید.

5. تخم مرغ را 4 قاچ کرده و برای هر ظرف 1 عدد تخم مرغ بگذارید.

6. برای تهیه سس؛ سیر، خردل، آب لیمو ترش، ریحان، نمک و فلفل را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس روغن زیتون را داخل آن ریخته و مخلوط کنید.

7. ماهی تن (از قبل آن را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب جوشانده، بعد کنار گذاشته تا سرد شود) را به 4 قسمت تقسیم کنید و روی سالاد بگذارید.

8. بعد به ترتیب زیتون سیاه و سس را روی آن بریزید.


 

4. راتاتویی

راتاتویی (Ratatouille) نه تنها یک انیمیشن دوست داشتنی درباره یک موش مهربان است، بلکه یکی از معروف ترین غذاهای فرانسه به شمار می رود. برای تهیه راتاتویی سبزیجات را کمی سرخ می نمایند و در یک ظرف مناسب به صورت لایه لایه می چینند. سپس ظرف را در فر قرار می دهند. البته شما می توانید با توجه به سلیقه خودتان در شکل چیدمان و یا نوع سبزیجات مورد استفاده در این غذا تغییراتی اعمال کنید.

قرن ها است که آشپزهای فرانسوی درباره سرخ کردن سبزیجات پیش از قرار دادن در فر نظرات متفاوتی دارند. مهم نیست کدام روش را انتخاب می کنید؛ در هر دو صورت به نتیجه دلخواه می رسید و یک راتاتویی خوشمزه آماده خواهید کرد.

راتاتویی را می توانید به عنوان پیش غذا، غذای اصلی یا در کنار غذا میل کنید. این غذا با نان تازه و ترد و یک نوشیدنی خوشمزه بسیار لذیذتر خواهد بود.

راتاتویی

مواد لازم برای تهیه راتاتویی

  • 1 عدد بادمجان
  • 1 عدد کدو
  • 1 عدد پیاز
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • 1 قاشق رب گوجه فرنگی
  • 2 قاشق پیاز داغ
  • 1 قاشق چای خوری سیر رنده شده
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مراحل تهیه راتاتویی

برای تهیه راتاتوی ابتدا سسش رو درست میکنیم به این ترتیب که رب گوجه فرنگی، سیر رنده شده، پیاز داغ، کمی روغن زیتون، فلفل و زرچوبه رو داخل ماهیتابه میریزیم و تفت میدیم تا رب سرخ بشه و از خامی در بیاد و مزه مواد به خورد هم بره.

بعد از اینکه رب سرخ شد حدود نصف لیوان آب هم بهشون اضافه کرده و نمک هم میریزیم و میذاریم یکم سسمون قل بزنه و غلیظ بشه و بعد شعله گاز رو خاموش میکنیم.

حالا همه سبزیجات رو حلقه حلقه کرده و روشون نمک میپاشیم. هر چقدر حلقه ها باریک تر باشن راتاتوی ما بعد پخت شکیل تره و از طرفی مزه مواد هم بهتر به خورد هم میره و خوراکمون خوشمزه تر میشه.

من این مقدار سبزیجات رو با توجه به اندازه ظرفم در نظر گرفتم شما هم میتونین با توجه به سایز ظرفتون اندازه مواد رو کم یا زیاد کنین.

حالا سس رو کف ظرف مورد نظر میریزیم و پخش میکنیم.

مانند تصویر زیر دونه دونه حلقه های سبزیجات رو پشت هم میچینیم و ترتیب قرار گرفتن سبزیجات رو در هر تکرار، رعایت میکنیم. دقت کنین که سبزیجات باید کاملا فشرده به هم چیده بشن تا بعد پختن شکلشون رو حفظ کنن و وا هم نرن.

بعد از اینکه کل ظرف با سبزیجات پر شد روی سبزیجات رو با فرچه کاملا به روغن زیتون آغشته میکنیم.

حالا روی ظرف رو با فویل میپوشونیم و چند تا سوراخ هم روی فویل ایجاد میکنیم تا بخار آب سبزیجات بیرون بره و راتاتوی ما آبکی نشه. ظرف راتاتوی رو برای مدت 30 الی 45 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردیم میذاریم تا بپزه.

بعد از این مدت فویل رو برمیداریم و اگه سبزیجات پخته و نرم شده بودن گریل فر رو روشن میکنیم تا روی سبزیجاتمون برشته شده و آب اضافیشون هم کشیده بشه.


 

5. سوپ پیاز

سوپ پیاز (Soupe à loignon) یکی از غذاهای سنتی فرانسه است. این غذا از پیاز و استاک گوشت تهیه می شود. برای سرو سوپ پیاز روی آن را با قطعات نان برشته شده و پنیر آب شده تز ئین می نمایند.

منشاء این غذای فرانسوی به دوران روم باستان باز می شود. در آن موقع سوپ پیاز غذای فقیرانه ای به شمار می رفت و اغلب دهقانان و روستایی ها این غذا را می خوردند. قدمت نسخه امروزی سوپ پیاز به قرن هجدهم باز می شود.

طعم منحصربه فرد این سوپ به دلیل پیاز کاراملایز شده است. مواد این سوپ خوشمزه در فرایندی آهسته پخته می شوند.

مواد لازم برای تهیه سوپ پیاز فرانسوی

  • پیاز زرد یک کیلو
  • کره 3 قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
  • نمک یک قاشق چایی خوری
  • فلفل سیاه
  • شکر نصف قاشق چایی خوری
  • استاک 8 پیمانه
  • آرد 3 قاشق سوپ خوری
  • نان باگت 1 عدد
  • پنیر چدار یا پارمزان

مراحل تهیه سوپ پیاز فرانسوی

مرحله اول خورد کردن پیازهاست. پیازها رو از وسط به دو نیم تقسیم کنید. پوستش رو جدا کرده و هر تکه رو به صورت نیم دایره های ریز خورد کنید و بعد نیم دایره ها رو از وسط خورد کنید. شما چیزی در حدود حداقل 6 پیمانه پیاز خواهید داشت ولی اصلا نگران زیاد بودنشون نباشید.

کره و روغن رو داخل یک ماهیتابه بزرگ ریخته و اون رو روی حرارت قرار بدید تا کره ذوب بشه.

بعد از اینکه کره کاملا ذوب شد، پیازها رو به ماهیتابه اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا پیاز ها به کره و روغن آغشته بشن.

در ماهیتابه رو ببندید. اجازه بدید پیازها به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم پخته بشن.

بعد از 15 دقیقه که در ماهیتابه رو بردارید، پیازها تقریبا نرم و پلاسیده شدن. حالا نمک، فلفل سیاه و شکر رو اضافه کنید و هم بزنید.

حالا باید پیاز ها رو بدون گذاشتن در ماهیتابه به مدت حدودا 50 دقیقه بپزید تا کاملا نرم و کاراملی بشن. کمی حرارت رو بیشتر کنید ولی اگه دیدید پیاز ها دارن میسوزن باز حرارت رو کم کنید. هر چند دقیقه پیاز ها رو هم بزنید.

وقتی دید پیازهاتون دارن آماده و کاراملی میشن، استاک رو در یک قابلمه جداگانه ریخته و گرم کنید. از استاک مرغ، سبزیجات و یا گوشت مطابق با ذائقه خودتون میتونید استفاده کنید. استاک رو میشه توی خونه تهیه کرد و یا آماده بخرید.

آرد رو به پیازهای کاراملی شده اضافه کنید و هم بزنید. یک دقیقه دیگه به پختن پیازها ادامه بدید.

استاک گرم شده رو به پیازهای کاراملی شده اضافه کنید. بعد از اینکه سوپ جوش اومد، حرارت رو کم کنید و اجازه بدید سوپ با حرارت کم به مدت حداقل یک ساعت بپزه و جا بیفته.

سوپ رو بچشید و اگه نیاز بود کمی نمک یا فلفل مجددا بهش اضافه کنید.

در حین پختن سوپ، یک دونه نان باگت رو برش بزنید و تست کنید.

سوپ پخته شدن رو داخل کاسه های کوچک با عمق زیاد که تحمل دمای فر رو داشته باشن، بریزید. روی هر کاسه یک یا دو برش نان تست شده قرار بدید.

بعد روی کاسه ها رو پنیر رنده شده بریزید. کاسه ها رو داخل یک سینی چیده و تا زمانی که پنیر روی اونها آب بشه، داخل فری که از قبل روشن شده و گرم هست، قرار بدید.

اگه خواسته باشید میتونید درجه بالای فر رو روشن کنید تا پنیر ها کاملا برشته بشن. سوپ ها رو از فر خارج کرده و بعد از چند دقیقه که کمی خنک شدن، نوش جان کنید.


 

6. مرغ باسکایی

مرغ باسکایی (Chicken Basquaise) یکی از غذاهای معروف فرانسوی است که منشا آن به منطقه باسک باز می شود. این غذا علاقه مردم باسک به غذاهای تند و رنگارنگ را نشان می دهد. برای تهیه این غذا از فلفل اسپلِت (Espelette) استفاده می نمایند. اما در بعضی رسپی ها پاپریکا را می توانید جایگزین این فلفل کنید.

مواد لازم برای خوراک مرغ فرانسوی

  • سینه مرغ متوسط :3 عدد (6 نیمه سینه)
  • آب مرغ :1/2 پیمانه
  • قارج خرد شده :یک پیمانه
  • آب لیموترش تازه :2 قاشق سوپخوری
  • فلفل دلمه نگینی خرد شده :1/3 پیمانه
  • سس سفید :یک و 1/2 پیمانه
  • خامه :یک پیمانه
  • نمک و فلفل :به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک مرغ فرانسوی

سینه مرغ را پس از شستن و خشک کردن با یک عدد پیاز خرد شده و زردچوبه و ادویه دلخواه و پودر تخم گشنیز و نمک و فلفل به مقدار لازم مزه دار کنید و برای یکی دو ساعت در یخچال قرار دهید.

قارچ و فلفل دلمه ای را با سس سفید و آب مرغ مخلوط کنید.

سینه مرغ مزه دار شده را در ظرف مورد نظر که قبلاً چرب کرده اید بچینید سپس مخلوط فوق را روی سینه مرغ بریزید و روی ظرف را بپوشانید و در فر گرم شده با حرارت 350 درجه فارنهایت (طبقه وسط) برای یک ساعت الی یک و نیم ساعت قرار دهید.

پس از طبخ، ظرف را از فر خارج کنید و سینه مرغ را در ظرف مورد نظر بچینید.

آب لیمو ترش را با خامه مخلوط کنید و پس از 5 دقیقه آن را به سس داخل ظرف اضافه و هم بزنید سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.

سس گرم را روی سینه مرغ بریزید و سطح روی آن را با سس زعفرانی تزئین کنید و با پلوی فرانسوی یا پلوی مورد نظر سرو کنید.

در صورت دلخواه می توان از قارچ تفت داده شده استفاده کنید و در صورت دلخواه می توانید سینه های مرغ را به قطعات کوچکتری تقسیم، سپس طبخ کنید.


 

7. تارت پیاز و بیکن آلزاس یا تارت فلامبی

تارت فلامبی (Tarte Flambee) یا تارتِ پیاز و بیکنِ آلزاس یکی دیگر از غذاهای معروف فرانسوی است. این غذا بروی سنگ های داغِ مخصوص پخت پیتزا تهیه می شوند و دارای رویه ای ترد است. معمولا پیش از پخت این غذا سنگ را به مدت یک ساعت داغ می نمایند.

مواد لازم برای تهیه تارت فلامبی

  • خمیر تارت
  • 650 گرم پیاز خرد شده حلقه ای
  • 40 گرم خامه
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 40 گرم کره
  • شکر نمک و فلفل

طرز تهیه تارت فلامبی

فر را از قبل با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید. کره را آب کرده و پیاز ها را در کره با حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود. تخم مرغ ها را با خامه خوب هم زده سپس پیاز، نمک، فلفل و کمی شکر را به آن اضافه کنید خمیر را در ظرف پهن کرده و با چنگال در آن سوراخ هایی ایجاد کنید و مواد را روی خمیر بریزید و به مدت 25 دقیق در فر قرار دهید. همچنین می توانید بعد از 15 دقیقه تارت را از فر خارج کرده و روی مواد را با پنیر گرویر رنده شده بپوشانید و مجددا به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید. این غذا را داغ سرو کنید.


 

8. استیک دایان

برای تهیه استیک دایان (Steak Diane) باید گوشت را مانند فیله مینیون در مقدار کمی روغن تفت دهید. در رسپی کلاسیک ماهی تابه را به نوشیدنی برَندی آغشته می نمایند.

مواد لازم برای تهیه استیک دایان

  • 1 قاشق غذاخوری روغن کانولا
  • 4 عدد استیک فیله مینیون
  • یک و یک دوم پیمانه استاک گوشت
  • 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 1 عدد پیاز شالوتِ خردشه
  • 100 گرم قارچ خردشده
  • یک چهارم پیمانه خامه غلیظ
  • 1 قاشق غذاخوری خردل دیژون
  • 1 قاشق غذاخوری سس (Worcestershire)
  • یک چهارم قاشق چای خوری سس تند (برای مثال سس تاباسکو)
  • یک قاشق غذاخوری جعفری خردشده
  • یک قاشق غذاخوری پیازچه خردشده
  • نمک کوشر و فلفل سیاه به مقدار کافی

 

9. کرپ سوزت

هنری شارپنتیر (Henri Charpentier) رستوران دارِ فرانسوی مبتکر کرِپ سوزِت (Crepes Suzette) است. او در سال 1894 در سن 14 سالگی به عنوان یک دستیار پیشخدمت کار می کرد. هنری زمانی که مشغول سرو دسر برای شاهزاده ولز بود، تصادفا سس دسر را سوزاند. پس از خاموش شدن شعله آتش این سس به قدر خوشمزه شده بود شاهزاده ولز نام دختری که همراه هنری بود را برای این دسر انتخاب کرد. از آن جا بود که کرپ سوزت به یکی از دسرهای محبوب فرانسوی تبدیل شد.

کرپ سوزت

مواد لازم برای تهیه کرپ سوزت

  • 100 گرم ارد
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق سوپ خوری روغن مایع
  • یک پیمانه شیر
  • 1 قاشق مربا خوری پرتقال رنده شده
  • ¼ پیمانه روغن مایع برای سرخ کردن
  • 2 قاشق سوپخوری آب پرتقال
  • 1/3 پیمانه پودر شکر
  • 60 گرم کره
  • 2 عدد پرتقال

طرز تهیه کرپ سوزت

مرحله اول

آرد را درون ظرفی ریخته و وسط آن را گود می‌کنید. سپس تخم مرغ‌ها، روغن مایع، شیر و پوست پرتقال را به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس مایه‌ی حاصل را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

مرحله دوم

تابه تفلونی را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس ¼ پیمانه از مایه حاصل را در تابه بریزید. تابه را بچرخانید به طوری که مایع به طور یکنواخت در سطح تابه پخش شود.

تابه را روی حرارت قرار دهید تا روی مایه ببندد و سپس کرپ را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود. سپس کرپ‌های حاصل را روی هم قرار دهید و اجازه دهید سرد شوند.

مرحله سوم

آب پرتقال، پودر شکر و پوست پرتقال رنده شده را روی حرارت قرار دهید تا پودر شکر حل شود و کره را به آن اضافه کنید. سپس و بعد از آب شدن کره، ترکیب را از روی حرارت بردارید و کرپ‌ها را یکی یکی داخل شربت فرو کنید تا تا شربت جذب کرپ شود.

مرحله چهارم

پوست پرتغال را بگیرید و قطعه‌های باریکی از پرتقال را داخل شربت حاصله بیندازید تا به خوبی به آن آغشته شوند. سپس داخل کرپ را با پرتقال‌های آغشته پر کنید.

مرحله پنجم

باقیمانده شربت و مربای پوست پرتقال را روی کرپ بریزید و کرپ سوزت را سرو کنید.


 

10. کروسان

کروسان معروف ترین عضو خانواده شیرینی های کره ایِ (viennoiseries) است. کروسان دارای بافت چندلایه است. علت این ساختار لایه لایه رول کردن خمیر و آغشته کردن آن به روغن است. طرز تهیه کروسان به عوامل محیطی بستگی دارد. برای اندازه گیری مواد در یک اتاق سرد حتما از ترازو بهره ببرید. همچنین پیش از این که مرحله بعد را شروع کنید حتما از نتیجه کار خود مطمئن شوید.

کروسان

مواد لازم برای تهیه کروسان

مواد لازم (برای4 تا 5 نفر)
آرد1 پیمانه
شکر1 قاشق چای خوری
شیر1/4 پیمانه
کره رنده شده100 گرم
وانیل1 قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ1 عدد
خمیرمایه1 قاشق چای خوری
کره ذوب شده30 گرم
نمک1 پنسه

زمان لازم برای آماده سازی 12 ساعت و پخت 1 ساعت

دستور تهیه کروسان

  • ابتدا شیر ولرم را با خمیر مایه و شکر مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید تا استراحت کند و عمل آید.
  • در یک ظرف جدا تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید و با چنگال خوب بزنید تا از حالت لختگی خارج شود.
  • کره ذوب شده را به خمیر به عمل آمده اضافه و مخلوط کنید، آرد و نمک را الک و به آن اضافه کنید و مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید تا یک خمیر یک دست به دست آید. آن را کنار بگذارید تا حجیم شود، سپس به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
  • پس از 2 ساعت خمیر را با وردنه باز کنید و کره رنده شده را روی آن پخش کنید. سپس خمیر را تا بزنید و دوباره با وردنه صاف کنید، این عمل را 4 بار تکرار کنید و پس از دفعه چهارم آن را یک شب تا صبح در یخچال نگهداری کنید.
  • روز بعد خمیر را باز کنید و به یک مربع 25 در 25 صاف کنید و وردنه بکشید و به چهار مثلث یک اندازه تقسیم کنید.
  • مثلث ها را از راس به سمت قائده بپیچانید.
  • کف سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید و رول های آماده شده را روی آن بچینید و سینی را به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد.
انتشار: 16 تیر 1400 بروزرسانی: 16 تیر 1400 گردآورنده: yazdblog.ir شناسه مطلب: 1883

به "دستور پخت و طرز تهیه 10 غذای معروف فرانسوی" امتیاز دهید

5 کاربر به "دستور پخت و طرز تهیه 10 غذای معروف فرانسوی" امتیاز داده اند | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت و طرز تهیه 10 غذای معروف فرانسوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید