طرز تهیه نان سیر و گوجه
به گزارش یزد بلاگ، در مطلب زیر طرز تهیه نان سیر و گوجه خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش، امروز قصد داریم طرز تهیه نان سیر و گوجه را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
65 میلی لیتر شیر ولرم
1 قاشق غذاخوری خمیر مایع فوری
1 قاشق غذاخوری شکر
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق مرباخوری نمک
3 پیمانه آرد
کمی جعفری
ریحان تازه (اختیاری)
2 حبه سیر
1 قاشق چای خوری آویشن
¼ قاشق چای خوری نمک
1 قاشق غذاخوری کره نرم شده
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 عدد گوجه فرنگی (میانه)
1 پیمانه پنیر چدار رنده شده
5 عدد زیتون سیاه
شیر ولرم، شکر و خمیر مایه رو داخل یه ظرف میریزیم و مخلوط میکنیم تا خمیر مایه حل بشه.
روغن زیتون و نمک رو اضافه میکنیم.
آرد رو کم کم اضافه میکنیم و خمیر رو ورز میدیم و روشو با سلفون میپوشونیم و به مدت نیم ساعت میزاریم استراحت کنه.
جعفری و ریحان رو ریز خرد میکنیم. سیر رو رنده میکنیم و همه مواد رو داخل یه کاسه میریزیم.
کره، روغن زیتون و ادویه جات رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم.
بعد از این که خمیر استراحت کرد اون رو کمی ورز میدیم به شکل بیضی بلند درش میاریم و با یاری چاقو روش خراش های عمودی و افقی ایجاد میکنیم.
مواد رو روش پخش میکنیم و روشو با سلفون میپوشونیم و میذاریم تا نیم ساعت استراحت کنه.
نصف پنیر چدار رو روی نان میریزیم و گوجه و زیتون رو روش قرار میدیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه میزاریم تا بپزه.
باقیمونده پنیر چدار رو 10 دقیقه قبل از اینکه از فر درش بیاریم روش میپاشیم و میزاریم تا طلایی یشه.
نوش جان
منبع:غذاپز
منبع: باشگاه خبرنگاران جواننماشو: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.
اسلیم فا: اسلیم فا: مجله دوخت و دوز، طراحی لباس و انتخاب لباس