طرز تهیه نان سیر و گوجه

به گزارش یزد بلاگ، در مطلب زیر طرز تهیه نان سیر و گوجه خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه نان سیر و گوجه

به گزارش، امروز قصد داریم طرز تهیه نان سیر و گوجه را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

65 میلی لیتر شیر ولرم

1 قاشق غذاخوری خمیر مایع فوری

1 قاشق غذاخوری شکر

4 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 قاشق مرباخوری نمک

3 پیمانه آرد

کمی جعفری

ریحان تازه (اختیاری)

2 حبه سیر

1 قاشق چای خوری آویشن

¼ قاشق چای خوری نمک

1 قاشق غذاخوری کره نرم شده

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 عدد گوجه فرنگی (میانه)

1 پیمانه پنیر چدار رنده شده

5 عدد زیتون سیاه

شیر ولرم، شکر و خمیر مایه رو داخل یه ظرف میریزیم و مخلوط میکنیم تا خمیر مایه حل بشه.

روغن زیتون و نمک رو اضافه میکنیم.

آرد رو کم کم اضافه میکنیم و خمیر رو ورز میدیم و روشو با سلفون میپوشونیم و به مدت نیم ساعت میزاریم استراحت کنه.

جعفری و ریحان رو ریز خرد میکنیم. سیر رو رنده میکنیم و همه مواد رو داخل یه کاسه میریزیم.

کره، روغن زیتون و ادویه جات رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم.

بعد از این که خمیر استراحت کرد اون رو کمی ورز میدیم به شکل بیضی بلند درش میاریم و با یاری چاقو روش خراش های عمودی و افقی ایجاد میکنیم.

مواد رو روش پخش میکنیم و روشو با سلفون میپوشونیم و میذاریم تا نیم ساعت استراحت کنه.

نصف پنیر چدار رو روی نان میریزیم و گوجه و زیتون رو روش قرار میدیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه میزاریم تا بپزه.

باقیمونده پنیر چدار رو 10 دقیقه قبل از اینکه از فر درش بیاریم روش میپاشیم و میزاریم تا طلایی یشه.

نوش جان

منبع:غذاپز

نماشو: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.

اسلیم فا: اسلیم فا: مجله دوخت و دوز، طراحی لباس و انتخاب لباس

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 6 مهر 1400 بروزرسانی: 6 مهر 1400 گردآورنده: yazdblog.ir شناسه مطلب: 4391

به "طرز تهیه نان سیر و گوجه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان سیر و گوجه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید