طرز تهیه لازانیای سیب زمینی با پنیر پارمسان؛ متفاوت و خوشمزه

به گزارش یزد بلاگ، پارمسان یکی از پنیر های ایتالیایی معروف است. یک کیلوگرم از پنیر پارمسان از 22 تا 24 کیلوگرم شیر تازه گاو تهیه شده و سرشار از پروتئین، کلسیم و فسفر است. جالب است بدانید که پروتئین موجود در پنیر پارمسان از پروتئین موجود در گوشت قرمز بیشتر است و در عین حال هضم آن بسیار آسان تر است. برای درست شده این پنیر باید حداقل 8 ماه صبر کرد و نهایت زمان مورد انتظار هم 4 سال است. طبیعی است که هرچقدر پارمسان قدیمی تر باشد، قیمت آن نیز بالاتر خواهد بود.

طرز تهیه لازانیای سیب زمینی با پنیر پارمسان؛ متفاوت و خوشمزه

یکی از مهمترین کاربرد های پنیر پارمسان برای تهیه نان سیر و سالاد سزار است. هرچند برای انواع غذا های ایرانی و فرنگی مانند برنج، اسپاگتی، سوپ، سوس و سوفله به عنوان طعم دهنده می توان از پنیر پارمسان بهره برد. ما در این رسپی می خواهیم با پنیر پارمزان یک لازانیای جدید و بدون خمیر درست کنیم. در واقع در این روش، ما به جای خمیر لازانیا از پنیر استفاده می کنیم.

مواد لازم برای تهیه لازانیای سیب زمینی با پنیر پارمسان

روغن زیتون به مقدار لازم

سیب زمینی دو عدد

پیاز یک عدد

سیر یک حبه

گوشت چرخ نموده 300 گرم

پوره گوجه فرنگی دو پیمانه

اسفناج 250 گرم

پنیر موزارلا 150 گرم

پنیر پارمسان 100 گرم

جعفری تازه به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه لازانیای سیب زمینی با پنیر پارمسان

مقداری روغن زیتون داخل ظرف سرامیکی مخصوص فر می ریزیم و با فرچه آن را کف ظرف پخش می کنیم و مقداری نمک کف ظرف می پاشیم. دو عدد سیب زمینی را حلقه حلقه می کنیم و حلقه ها را کف ظرف می چینیم.

در ماهیتابه مقداری روغن می ریزیم. پیاز را نگینی خرد نموده به همراه سیر خرد شده داخل ماهیتابه تفت می دهیم و روی آن فلفل و نمک می پاشیم. سپس گوشت چرخ نموده را اضافه نموده، تفت می دهیم تا رنگ آن عوض گردد و پوره گوجه فرنگی را روی آن می ریزیم و هم می زنیم.

مخلوط گوشت و گوجه فرنگی را داخل ظرف روی سیب زمینی ها می ریزیم. برگ های اسفناج را یکی یکی روی گوشت ها می چینیم و روی آن ها پنیر موزارلای اسلایس شده را قرار می دهیم.

یک لایه پودر پنیر پارمزان اضافه می کنیم. در یک مرحله دیگر دوباره سیب زمینی، گوشت، اسفناج، پنیر موزارلا و پنیر پارمزان را روی هم اضافه می کنیم. سپس ظرف را به مدت 20 دقیقه در درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

لازانیای پنیر و سیب زمینی شما آماده است. با مقداری فلفل سیاه و چند برگ ریحان آن را تزیین و نوش جان کنید!

پرشین بلاگ: پرشین بلاگ | سیستم وبلاگ های پرشین

دور زمین: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!

منبع: گردشبان
انتشار: 6 مهر 1400 بروزرسانی: 6 مهر 1400 گردآورنده: yazdblog.ir شناسه مطلب: 2263

به "طرز تهیه لازانیای سیب زمینی با پنیر پارمسان؛ متفاوت و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لازانیای سیب زمینی با پنیر پارمسان؛ متفاوت و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید