طرز تهیه قنبرپلو شیرازی

به گزارش یزد بلاگ، قنبرپلو برخلاف اسمش از غذاهای تشریفاتی و سنتی شیرازی هاست که در میهمانی ها و مناسبت های مختلف پخته می گردد.

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی

قنبرپلو از غذاهای اصیل و سنتی شهر شیراز است که در مراسم ها و مناسبت های خاص سرو می گردد. این پلوی مخلوط با کوفته های کوچک گوشت چرخ نموده با طعم ملس اگر با سالاد شیرازی سرو گردد، ترکیب فوق العاده ای خواهد بود. با طرز تهیه قنبرپلو شیرازی با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم

  • برنج: 4 فنجان
  • گوشت چرخ نموده: 1 کیلو
  • گردو: 100 گرم
  • کشمش: 200 گرم
  • رب انار: 2 قاشق غذاخوری
  • شیره انگور: یک قاشق غذاخوری
  • پیاز: یک عدد
  • زردچوبه: یک قاشق چای خوری
  • آرد نخودچی: به میزان دلخواه
  • نمک: به میزان لازم
  • روغن: به میزان دلخواه

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی

  • ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت 2 تا 3 ساعت خیس کنید.
  • گوشت را با کمی آرد نخود چی ، نمک و زردچوبه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا منسجم گردد و بعد آنها را به اندازه یک فندق بردارید، گلوله نموده و در روغن سرخ کنید.
  • تابه دیگری را روی شعله قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید و پیاز خرد شده را به همراه گردو داخل آن تفت دهید.
  • در آخر کشمش را نیز به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  • برنج را آبکش کنید و داخل قابلمه مورد نظرتان بریزید و لابه لای آن را با با گوشت چرخ نموده، پیاز و گردوی تفت داده شده پر کنید.
  • کمی رب انار را با شیره انگور تفت دهید و روی برنج بریزید و برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.

نکات پخت قنبرپلو

کشمش ها حتما باید از قبل خیس خورده باشند.

برای خوش طعم شدن گوشت قلقلی می توانید هر ادویه ای را که دوست دارید (مثلا پودر سیر) به گوشت چرخ نموده اضافه کنید.

اگر طعم شیرین را دوست ندارید از شیره انگور استفاده نکنید و قنبرپلو را به همان صورت ملس سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز پخت انواع پلو طرز تهیه پلو مراکشی را مطالعه کنید.

پرشین بلاگ: پرشین بلاگ | سیستم وبلاگ های پرشین

دور زمین: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!

منبع: پیام دلتا
انتشار: 6 مهر 1400 بروزرسانی: 6 مهر 1400 گردآورنده: yazdblog.ir شناسه مطلب: 2743

به "طرز تهیه قنبرپلو شیرازی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قنبرپلو شیرازی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید