طرز تهیه سویزا اینچیلادا
به گزارش یزد بلاگ، اینچیلادا غذای مکزیکی است و برای تهیه آن بهتر است مواد اصلی همانند هالوپینو، تورتیلا یا پنیر مونتری داشته باشید. اما اگر پیدا نکردید، جایگزین های آنها نیز طعم خوبی به آن می دهند.
- تعداد: 12 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 40 دقیقه
مواد لازم
- 900 گرم مرغ پخته
- 350 گرم گوجه فرنگی سبز یا فیسالس
- نصف یک عدد پیاز میانه، خلالی شده
- 2 عدد فلفل هالوپینو
- 2 حبه سیر
- 410 گرم گوجه فرنگی کبابی
- ¾ پیمانه گشنیز تازه
- یک پیمانه خامه ترش
- یک قاشق غذاخوری آرد کامل
- ¼ پیمانه نمک
- 12 عدد نان ترتیلا
- دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- ¾ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده (یا چدار یا پارمسان)
طرز تهیه
- مرغ های پخته شده را ریش ریش کنید.
- کباب پر را روشن کنید. درون سینی آن، پیاز، فیسالیس، فلفل هالوپینو و سیر را قرار دهید. آنها را به مدت 14 دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا سبزیجات به طور کاملا پخته و نرم شوند. پس از پخته شدن، پوست های فلفل را با چاقو جدا کنید. سپس آنها را ریز خرد کنید.
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. سینی را در طبقه وسط قرار دهید.
- در غذاساز، سبزیجات کبابی، گوجه فرنگی کبابی و ¾ پیمانه گشنیز را بریزید و ریز کنید. سپس خامه ترش و نمک اضافه کنید و باز هم بزنید تا یکدست شوند.
- در یک کاسه میانه، 2.5 پیمانه مرغ ریش ریش شده و نصف پیمانه از مخلوط گوجه فرنگی را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را کف ظرف پیرکس مستطیلی بریزید.
- روی نام های تورتیلا روغن بمالید. آنها را به مدت 2 تا 3 دقیقه در فر بپزید تا فقط کمی نرم شوند. آنها را لای یک پارچه بپیچید تا خشک نشوند.
- هر مرتبه یک عدد نان تورتیلا بردارید و از مخلوط مرغ در میان آن بگذارید و سپس رول کنید تا لقمه گردد. سپس آن را در ظرف پیرکس قرار دهید. (قسمت باز نان باید پایین باشد). همین کار را با بقیه مواد و نان ها تکرار کنید. روی آنها پنیر بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید تا پنیرها آب شوند و سطحشان طلایی گردد.
- از فر که خارج کردید، بگذارید 10 دقیقه خنک گردد و سپس سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 357
- چربی: 23 گرم
- کلسترول: 108 گرم
- کربوهیدرات: 18 گرم
- فیبر: 3 گرم
- قند: 4 گرم
- پروتئین: 22 گرم
- سدیم: 736 میلی گرم
- پتاسیم: 184 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم
انتشار: 20 مرداد 1401
بروزرسانی: 20 مرداد 1401
گردآورنده: yazdblog.ir
شناسه مطلب: 4861
به "طرز تهیه سویزا اینچیلادا" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سویزا اینچیلادا"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید