طرز تهیه سویزا اینچیلادا

به گزارش یزد بلاگ، اینچیلادا غذای مکزیکی است و برای تهیه آن بهتر است مواد اصلی همانند هالوپینو، تورتیلا یا پنیر مونتری داشته باشید. اما اگر پیدا نکردید، جایگزین های آنها نیز طعم خوبی به آن می دهند.

طرز تهیه سویزا اینچیلادا
  • تعداد: 12 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 40 دقیقه

مواد لازم

  • 900 گرم مرغ پخته
  • 350 گرم گوجه فرنگی سبز یا فیسالس
  • نصف یک عدد پیاز میانه، خلالی شده
  • 2 عدد فلفل هالوپینو
  • 2 حبه سیر
  • 410 گرم گوجه فرنگی کبابی
  • ¾ پیمانه گشنیز تازه
  • یک پیمانه خامه ترش
  • یک قاشق غذاخوری آرد کامل
  • ¼ پیمانه نمک
  • 12 عدد نان ترتیلا
  • دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • ¾ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده (یا چدار یا پارمسان)

طرز تهیه

  1. مرغ های پخته شده را ریش ریش کنید.
  2. کباب پر را روشن کنید. درون سینی آن، پیاز، فیسالیس، فلفل هالوپینو و سیر را قرار دهید. آنها را به مدت 14 دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا سبزیجات به طور کاملا پخته و نرم شوند. پس از پخته شدن، پوست های فلفل را با چاقو جدا کنید. سپس آنها را ریز خرد کنید.
  3. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. سینی را در طبقه وسط قرار دهید.
  4. در غذاساز، سبزیجات کبابی، گوجه فرنگی کبابی و ¾ پیمانه گشنیز را بریزید و ریز کنید. سپس خامه ترش و نمک اضافه کنید و باز هم بزنید تا یکدست شوند.
  5. در یک کاسه میانه، 2.5 پیمانه مرغ ریش ریش شده و نصف پیمانه از مخلوط گوجه فرنگی را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را کف ظرف پیرکس مستطیلی بریزید.
  6. روی نام های تورتیلا روغن بمالید. آنها را به مدت 2 تا 3 دقیقه در فر بپزید تا فقط کمی نرم شوند. آنها را لای یک پارچه بپیچید تا خشک نشوند.
  7. هر مرتبه یک عدد نان تورتیلا بردارید و از مخلوط مرغ در میان آن بگذارید و سپس رول کنید تا لقمه گردد. سپس آن را در ظرف پیرکس قرار دهید. (قسمت باز نان باید پایین باشد). همین کار را با بقیه مواد و نان ها تکرار کنید. روی آنها پنیر بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید تا پنیرها آب شوند و سطحشان طلایی گردد.
  8. از فر که خارج کردید، بگذارید 10 دقیقه خنک گردد و سپس سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 357
  • چربی: 23 گرم
  • کلسترول: 108 گرم
  • کربوهیدرات: 18 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • قند: 4 گرم
  • پروتئین: 22 گرم
  • سدیم: 736 میلی گرم
  • پتاسیم: 184 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 20 مرداد 1401 بروزرسانی: 20 مرداد 1401 گردآورنده: yazdblog.ir شناسه مطلب: 4861

به "طرز تهیه سویزا اینچیلادا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سویزا اینچیلادا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید