طرز تهیه آش رشته برای 30، 40 و 50 نفر و راز و رمز جا افتادن آن
به گزارش یزد بلاگ، آش رشته به عنوان یک غذای اصلی یا یک پیش غذای کامل و خوشمزه در سفره ایرانی ها صندلی ویژه ای دارد. این پیش غذای خوشمزه و سریع را به راحتی می توان در منزل طبخ کرد. اما در صورتی که مراسم یا مهمانی دارید با تهیه آش رشته برای 30، 40 و 50 نفر با ما همراه باشید تا با مقدار مواد این آش خوشمزه و طرز تهیه و نکات پخت آن آشنایی کامل داشته باشید.
طرز تهیه آش رشته برای 30، 40 و 50 نفر
مواد اولیه برای 30 نفر | |
سبزی آش | 4 کیلو |
کشک | 350 گرم |
سیر | 5 حبه |
لوبیا قرمز | 700 گرم |
عدس | 700 گرم |
نخود | 400 گرم |
لوبیا چیتی | 100 گرم |
کشک | 350 گرم |
ادویه، نمک و فلفل | به میزان لازم |
رشته | 1500 گرم |
نعنا | 4 قاشق غذاخوری |
آرد | به میزان لازم |
مواد اولیه برای 40 نفر | |
سبزی آش | 4 کیلو و نیم |
کشک | 400 گرم |
سیر | 5 حبه |
لوبیا قرمز | 800 گرم |
عدس | 800 گرم |
نخود | 500 گرم |
لوبیا چیتی | 120 گرم |
ادویه، نمک، فلفل | به میزان لازم |
رشته | 1500 گرم |
نعنا | 4 قاشق غذاخوری |
آرد | به میزان لازم |
مواد اولیه برای 50 نفر | |
سبزی آش | 5 کیلو |
کشک | 500 گرم |
سیر | 5 حبه |
لوبیا قرمز | 900 گرم |
عدس | 900 گرم |
نخود | 500 گرم |
لوبیا چیتی | 200 گرم |
ادویه، نمک و فلفل | به میزان لازم |
رشته | 2 کیلو |
نعنا | 5 قاشق غذاخوری |
آرد | به میزان لازم |
برای تهیه آش رشته اول از همه باید حبوبات خود را آماده کنید.
طرز پخت حبوبات آش
24 ساعت قبل از تهیه آش رشته حبوبات خود را بپزید تا معده شما اذیت نشود. بهتر است در این زمان چند بار آب حبوبات خود را عوض کنید. سپس آن ها را با آب تازه بپزید و کنار بگذارید. به این نکته دقت داشته باشید که عدس زودتر از سایر حبوبات می پزد، بنابراین لازم نیست زمان زیادی را صرف پختن آن کنید.
طرز تهیه آش رشته
بهتر است برای تعداد 30، 40 و 50 نفر یک قابلمه بزرگ برای آش خود در نظر بگیرید.
- قابلمه خود را آب کنید و روی حرارت بگذارید.
- سبزی های آش رشته را که از قبل آماده نموده بودید، درون قابلمه ریخته و بگذارید سبزی کمی بپزد.
- سپس حبوبات از قبل پخته شده را به سبزی خود اضافه نمایید و بگذارید به خوبی پخته شود.
- در این مرحله، رشته ها را 3 قسمت کنید و به درون قابلمه خود بریزید.
- پیاز داغ ها را درون قابلمه بریزید. (پیاز داغ به جا افتادن و خوشمزه تر شدن آش یاری می نماید.)
- مقداری ادویه به آش خود اضافه کنید، سپس زیر حرارت را کم نموده و اجازه دهید آش شما جا بیفتد.
- می توانید یک تابه بردارید، 2 قاشق روغن در آن بریزید و مقداری نعنا خشک به روغن خود اضافه کنید.
- سپس نعنا خشک ها را برای تزیین آش رشته خود بهره ببرید.
- بعد از پخت آش آن را در یک ظرف مناسب ریخته و روی آن را با کشک، نعنا خشک، پیاز داغ و سیر داغ تزیین کنید.
آش رشته شما آماده است. نوش جان
نکات مهم
- برای خوشمزه و مقوی شدن آش رشته خود، بر حسب ذائقه خود می توانید از آب قلم گوساله پخته شده بهره ببرید.
- دقت داشته باشید، وقتی روی آش را لعابی رقیق فرا گرفت، آش شما جاافتاده و قابل سرو است.
- اگر تعداد نفرات بیشتر یا کمتری برای مراسم خود در نظر گرفتید، با توجه به تعداد نفرات مواد را ضرب و تقسیم کنید.
- هرگز حین پخت آش کشک را اضافه نکنید زیرا جوشیدن آن به همراه آش هم طعم کشک را خراب می نماید و هم باعث بریده شدن کشک می شود.
- نمک را بعد از اینکه کشک و رشته را اضافه کردید به مقدار لازم به آش بزنید زیرا کشک و رشته هر دو شور هستند و افزودن نمک قبل از این دو می تواند باعث شور شدن آش شود.
سخنی با خوانندگان
امیدوارم این آش خوش طعم و لذیذ را برای دورهمی ها و مراسم های خود تدارک ببینید و از طعم لذیذ و بی نظیر آن در کنار دوستان و خانواده خود لذت ببرید.
bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
به "طرز تهیه آش رشته برای 30، 40 و 50 نفر و راز و رمز جا افتادن آن" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش رشته برای 30، 40 و 50 نفر و راز و رمز جا افتادن آن"
اعظم .ف 19 اردیبهشت 1403
سلام ممنون منم برای اش پشت پا میخواستم
یه سری فوت آشپزی رو هم میزاشتین خیلی خوب بود
فاطمه 23 اسفند 1402
بسیار بسیار عالی
من درست کردم،تمام مواد ب اندازه بود!!
همه چی عالی
مخصوصا ک به پیشنهادتون آب قلم گوساله هم بهش اضافه کردم.
یه دنیا ممنونم
زهرا 27 مرداد 1402
سلام ممنون از آموزشتون
دوتا سوال دارم یکی اینکه کشک رو کی باید اضافه کنبم به آش یااینکه فقط واسه تزیین هستش
دوم اینکه آردوجز مواد لازم گفتین اما نگفتین کی اضافه کنیم.ممنون
لیلی 31 خرداد 1402
منم فردا پسرم میره سربازی به امید خدا
و داشتم دنبال میزان مواد برای آش رشته برای حدود 30 نفر میگشتم
از طرفی نمیخوام کسی رو هم تو زحمت بندازم
قراره با دوستم درست کنم
این دستور رو دیدم
حالا با همین دستور درست میکنم
ببینم چی میشه
ندا 22 فروردین 1402
این آش پیاز داغ نداره ؟؟؟!!!
مینا 6 فروردین 1401
با سلام و خسته نباشید
به نظر من برای ما هایی که برای اولین بار بدون کمک بزرگترهامون میخوایم غذایی درست کنیم این آموزش ها عالی هستند من که هر دفعه به مادرم زحمت میدادم و برای مهمونی که سه روز دیگه دارم و بخاطر کهولت سن مادرم دوست ندارم زیاد بهش زحمت بدم این دفعه تصمیم گرفتم خودم آش بپزم و واقعیتش نمیدونستم برای سی نفر چقدر باید سبزی بخرم چون خودمم شاغلم اگه به مادرم میگفتم حتما بازم خودش زحمتش رو میکشید. ممنون از آموزشتون، امیدوارم خوب از آب در بیاد.