خوراکی هایی که زنان برای پیشگیری از سکته مغزی باید بخورند

به گزارش یزد بلاگ، فارس/ تحقیقات اخیر نشان می دهد زنان بالای 50 سال می توانند خطر ابتلا به سکته مغزی را به میزان قابل توجهی با استفاده از عادات سالم مانند ورزش و رژیم غذایی مناسب کاهش دهند.

خوراکی هایی که زنان برای پیشگیری از سکته مغزی باید بخورند

سکته مغزی نوعی اختلال نورولوژیک ناگهانی است که به علت عروق کانونی قابل انتساب است که به دنبال آن خون رسانی به ناحیه ای که دچار سکته مغزی شده مختل می گردد.

محققان تأکید می نمایند: عادات سالم، فعالیت فیزیکی، ورزش روزانه، مصرف غذاهای مناسب و عدم مصرف الکل از جمله این روش ها است؛ رژیم غذایی نیز باید شامل مصرف بیشتر ماهی، آجیل، غلات کامل، میوه و سبزیجات باشد.

یافته ها نشان می دهد، محافظت در برابر بیماری های جدی ضروری است؛ زنانی که در سنین میانسالی از سبک زندگی سالم پیروی می نمایند خطر بروز سکته مغزی را یک سوم در خود کاهش می دهند؛ گرچه باید به این موضوع توجه داشت که پیروی از سبک زندگی سالم باید از ابتدا در نظر گرفته و اجرا گردد.

خانم هایی که در دوران میانسالی اصلاحات سبک زندگی ایجاد نموده اند، خطر ابتلا به سکته مغزی را در حدود یک چهارم کاهش داده و سکته مغزی ایسکمیک، شایع ترین نوع آن بیش از یک سوم کاهش یافته است.

نماشو: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.

منبع: همگردی
انتشار: 6 شهریور 1400 بروزرسانی: 6 شهریور 1400 گردآورنده: yazdblog.ir شناسه مطلب: 1204

به "خوراکی هایی که زنان برای پیشگیری از سکته مغزی باید بخورند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوراکی هایی که زنان برای پیشگیری از سکته مغزی باید بخورند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید