اعلام آمادگی دولت وفاق ملی یمن برای تبادل اسرا
به گزارش یزد بلاگ، عبدالقادر مرتضی گفت: ما آمادگی خود را برای اجرای قرارداد مبادله اسرا مصوب در عمان اعلام می کنیم.

به گزارش به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، عبدالقادر مرتضی، رئیس کمیته اسرا در دولت وفاق ملی یمن در صنعا گفت: ما آمادگی خود را برای اجرای قرارداد مبادله اسرا مصوب در عمان اعلام می کنیم.
عبدالقادر مرتضی اضافه کرد: آمادگی ما برای اجرای این توافق (مبادله اسرا) ناشی از توجه ما به سلامتی اسرا و در امان ماندن شان از ویروس کرونا است.
وی گفت تعلل در اجرای توافق عمان به علت مخالفت ائتلاف متجاوز به یمن با اجرایی شدن قرارداد تبادل اسرا است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.
نماشو: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.