طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو خوش طعم و لذیذ

به گزارش یزد بلاگ، پاستا پنه با سس پستو، نوعی فست فود خوشمزه و پرانرژی است که به سادگی و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه شده و به دلیل انرژی بالایی که دارد مصرف آن به بچه ها و ورزشکاران نیز توصیه می گردد.

طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو خوش طعم و لذیذ

خبرنگاران | سرویس آشپزی - پاستا پنه نوعی پاستای ایتالیایی به شکل استوانه توخالی است که دو طرف آن به صورت اریب برش خورده و به دو شکل پنه لیشه (Lisce Penne) با سطحی صاف و پنه ریگاته (Rigate Penne) با سطحی شیاردار وجود دارد. پستو نیز نوعی سس ایتالیایی بوده که اصل آن به شهر جنوا در لیگوریا بر می گردد. این سس سبز رنگ را از ترکیب برگ ریحان تازه با سیر له شده، دانه کاج اروپایی، روغن زیتون، پنیر پارمزان، نمک و فلفل درست می نمایند. پاستا پنه با سس پستو را می توانید به عنوان یک شام سبک برای مواقعی که وقت کافی برای آشپزی ندارید، مورد استفاده قرار دهید.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر، به موضوع دلخواه خود برسید.

  • طرز تهیه سس پستو
  • طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو
  • ایجاد تنوع در پاستا پنه با سس پستو

طرز تهیه سس پستو

مواد لازم
برگ ریحان تازه2 پیمانه
پنیر پارمزان1/2 پیمانه
دانه کاج یا دانه خام آفتابگردان25 عدد
مغز گردو5 عدد
سیر له شده5-6 حبه
روغن زیتون1 پیمانه
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه

  1. برگ ریحان تازه، سیر له شده، دانه کاج یا آفتابگردان، مغز گردو، پنیر پارمزان، نمک و فلفل را در غذاساز ریخته و آن ها را میکس کنید تا کاملا له شوند.
  2. روغن زیتون را به تدریج به مخلوط فوق اضافه کنید تا مواد کاملا مخلوط شده و به شکل خمیری یکدست درآیند.
  3. سس پستو آماده است، آن را کنار گذاشته و مشغول درست کردن پاستا پنه شوید.

نکته: در صورتی که دانه کاج در دسترس ندارید به جای آن می توانید از مغز خام آفتابگردان یا مغز گردو بهره ببرید.

طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو

مواد لازم
پاستا پنه150 گرم
سس پستو1 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده 1/2 پیمانه
سرکه1 قاشق غذاخوری
روغنبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور تهیه

  1. یک قابلمه متوسط را تا نیمه آب نموده و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.
  2. مقداری نمک، روغن و سرکه در آب جوش ریخته و سپس پاستا پنه را به آن اضافه کنید.
  3. پس از اینکه پاستا پخته و نرم شد، آن را آبکش نموده و مقداری آب سرد روی آن بریزید تا چسبندگی آن از بین برود.
  4. مقداری روغن زیتون در تابه گودی ریخته و پاستای آبکش شده را به آن اضافه کنید. سس پستو را روی پاستا ریخته و با هم مخلوط کنید.
  5. مخلوط پاستا و سس پستو را چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید، سپس درب تابه را بسته و اجازه دهید پاستا روی حرارت ملایم مغز پخت شده و سس به خورد آن رود.
  6. پس از 3-2 دقیقه حرارت را خاموش نموده و پاستا پنه با سس پستو را در ظرف سرو بکشید.
  7. پنیر پارمزان رنده شده را روی پاستا ریخته و آن را با چند عدد برگ ریحان تزیین کنید.

ایجاد تنوع در پاستا پنه با سس پستو

1. سس آلفردو

اگر شما جزو افرادی هستید که از خوردن سس آلفردو لذت می برید، نوعی سس پستوی خامه ای می تواند برای شما خوشایند باشد. برای درست کردن این سس:

  1. مقداری روغن زیتون را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم گردد، سپس سس پستو را به آن اضافه نموده و هم بزنید.
  2. حدود 1/4 فنجان خامه غلیظ را کم کم به سس پستو اضافه نموده و مرتب هم بزنید.
  3. اگر سس بیش از اندازه غلیظ بود، حدود 3 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه نموده و هم بزنید تا کمی رقیق گردد.

2. اضافه کردن میگو

اگر به خوردن غذا های دریایی علاقه مند هستید، 200 گرم میگوی پاک نموده و شسته را با یکی دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به مدت 3 دقیقه بر روی حرارت متوسط تفت دهید تا میگو پخته و نرم گردد، سپس آن را به سس پستو اضافه نموده و با پاستا پنه مخلوط کنید.

3. اضافه کردن گوشت مرغ

در صورت تمایل می توانید 200 گرم گوشت مرغ را به صورت مکعب های کوچک برش بزنید، یکی دو قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه ای داغ نموده و سپس قطعات مرغ را به مدت 6 الی 7 دقیقه یا تا زمانی که نرم و پخته شوند در روغن تفت دهید. قطعات مرغ را پس از نرم شدن با سس پستو و پاستا مخلوط کنید.

4. اضافه کردن کلم بروکلی

اگر به خوردن سبزیجات علاقه دارید، 2 فنجان کلم بروکلی خرد شده را به مدت 3-2 دقیقه در روغن زیتون تفت دهید، سپس آن را با پاستا پنه با سس پستو مخلوط کنید.

5. اضافه کردن انواع پروتئین مانند گوشت قرمز

به طور کلی برای افزایش کالری پاستا پنه با سس پستو می توانید هر نوع ماده پروتئینی مانند گوشت قرمز یا ماهی را پس از پختن به سس پستو اضافه نموده و سپس با پاستا مخلوط کنید.

انواع پاستا همه فراورده های خمیری درست شده از آرد گندم هستند که با توجه به شکل و اندازه، به نام های ماکارونی، اسپاگتی، ورمیشل، لازانیا، نودل و … خوانده می شوند. این ماده غذایی که جزو کربوهیدرات هاست حاوی مواد معدنی، پروتئین و ویتامین بوده و علیرغم انرژی بالایی که دارد، کم چربیست. این غذا برای بچه های که از خوردن تخم مرغ امتناع می ورزند، مناسب بوده و مصرف آن به دلیل انرژی بالا و زود هضم بودن به ورزشکاران نیز توصیه می گردد.

شما چه ایده دیگری را برای تهیه پاستا پنه با سس پستو پیشنهاد می دهید؟ دیدگاه ها و تجربیات خود را به وسیله بخش ارسال نظر با مخاطبان خبرنگاران درمیان بگذارید

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.

نماشو: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.

منبع: setare.com
انتشار: 15 مرداد 1400 بروزرسانی: 15 مرداد 1400 گردآورنده: yazdblog.ir شناسه مطلب: 4003

به "طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو خوش طعم و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو خوش طعم و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید