طرز تهیه مرغ گریل شده تاسکنی

به گزارش یزد بلاگ، در گزارش زیر طرز تهیه مرغ گریل شده تاسکنی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه مرغ گریل شده تاسکنی

به گزارش ،امروز قصد داریم طرز تهیه مرغ گریل شده تاسکنی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

رزماری تازه ساتوری شده:2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون:¼ پیمانه

سیر:2 حبه

نمک و فلفل:به اندازه لازم

مرغ:یک عدد

آب لیمو ترش:¼ پیمانه

(می توان به جای رزماری تازه از 1 قاشق غذاخوری رزماری خشک استفاده نمود)

مرغ را به 8 یا 10 قسمت تقسیم می کنیم. کباب پز یا منقل را روشن می کنیم.

در یک قابلمه مناسب، 1/3 پیمانه آب و رزماری را می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید.

پس از به جوش آمدن، آن را از روی حرارت بر می داریم و روی آن را می پوشانیم و به مدت 5 دقیقه می گذاریم بماند. سپس آن را داخل غذاساز (بِلِندر) می ریزیم، روغن و سیر را به آن اضافه نموده و آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم. مخلوط مواد را با غذاساز می زنیم تا به صورت پوره در آید. سپس می گذاریم تا خنک گردد.

این مخلوط را روی مرغ ها می ریزیم و مرغ ها را به این مواد آغشته می کنیم و به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق - و یا بهتر از آن یک شب در یخچال می گذاریم تا مرغ ها مزه دار شوند.

مرغ ها را از مواد خارج می کنیم و آن ها را روی گریل داغ می گذاریم. در حین کباب شدن، کمی آب لیمو ترش تازه روی آن ها می ریزیم و آن ها را به مدت 20 الی 30 دقیقه کباب می کنیم. این مرغ ها را با سبزیجات گریل شده و برشته سرو می کنیم.

منبع:پارسینه

مجله زیتوا: مجله زیتوا | مجله خبری ایران و جهان پیرامون

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 6 مهر 1400 بروزرسانی: 6 مهر 1400 گردآورنده: yazdblog.ir شناسه مطلب: 4415

به "طرز تهیه مرغ گریل شده تاسکنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ گریل شده تاسکنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید