طرز تهیه سوپ شیر و خامه به سه روش

به گزارش یزد بلاگ، سوپ شیر و خامه نوعی پیش غذای معروف است که اغلب در میهمانی ها و مراسم رسمی سرو می گردد. این سوپ به روش های مختلفی با ترکیب انواعی از مواد غذایی درست می گردد که هر یک طعم و مزه منحصر به فردی دارد. در ادامه با طرز تهیه سوپ شیر و خامه با قارچ، با جوپرک و با سیب زمینی آشنا می شوید.

طرز تهیه سوپ شیر و خامه به سه روش

خبرنگاران | سرویس آشپزی - سوپ شیر و خامه یکی از انواع سوپ سفید است که در حقیقت با جوشاندن ترکیبی از گوشت و سبزیجات با یکدیگر و رساندن آن ها به یک غلظت مطلوب، تهیه می گردد. برای دستیابی به بهترین نتیجه ممکن، از عصاره تهیه شده در خانه به عنوان مایه اصلی سوپ استفاده می گردد. در واقع از عصاره گوشت خانگی و سبزیجات باقی مانده، می توان در تهیه سوپ استفاده کرد. عصاره را می توان در مقادیر کم منجمد کرد و در فرصت مناسب برای تهیه سوپ مجددا استفاده کرد. استفاده از عصاره های آماده به جای تازه، در صورت نداشتن وقت کافی می تواند جایگزین خوبی باشد، ولی در نظر داشته باشید که این بسته ها چاشنی زیادی دارند یا حتی خیلی شور هستند و به راحتی می توانند طعم غذا را تحت تاثیر قرار دهند.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر به موضوع دلخواه خود برسید.
  • سوپ شیر و خامه با قارچ
  • سوپ شیر و خامه با جوپرک
  • سوپ شیر و خامه با سیب زمینی

1. طرز تهیه سوپ شیر و خامه با قارچ

مواد لازم
شیر1 لیتر
خامه1/2 پیمانه
قارچ1 فنجان
کره1 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده1 قاشق غذاخوری
فلفل سفید1/2 قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری
آرد1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. شیر را در قابلمه بریزید.
  2. پیاز خرد شده را به شیر اضافه کنید.
  3. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
  4. کره را در یک تابه کوچک روی حرارت ملایم ذوب کنید.
  5. آرد را کم کم به کره اضافه نموده و مخلوط کنید. آرد را کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
  6. یک فنجان از مخلوط شیر داغ را به تدریج به آرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید که آرد گلوله نگردد.
  7. به هم زدن ادامه دهید تا سسی غلیظ حاصل گردد.
  8. سس حاصل را به شیر باقی مانده در قابلمه اضافه کنید.
  9. خامه، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.
  10. قارچ ورقه شده را به قابلمه اضافه نموده و فرصت دهید تا سوپ بجوشد و به غلظت مناسب برسد.
  11. سوپ را در ظرف سرو بکشید و به صورت داغ نوش جان کنید.

2. طرز تهیه سوپ شیر و خامه با جوپرک

مواد لازم
شیر1 لیتر
خامه100 میلی لیتر
جوپرک100 گرم
هویج متوسط1 عدد
سینه مرغ1 عدد
عصاره مرغ2 پیمانه
کره50 گرم
آرد سفید3 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. مرغ را با یک عدد پیاز خرد شده و کمی نمک و زردچوبه روی حرارت ملایم قرار دهید. 1 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و فرصت دهید تا بپزد.
  2. جو را در آب خیس کنید تا نرم گردد. سپس آن را آبکش نموده و با 2 پیمانه آب به مدت 30-20 دقیقه بپزید.
  3. هویج را نگینی خرد کنید و همراه با آب مرغ به جو اضافه کنید.
  4. کره را در یک تابه کوچک روی حرارت ملایم ذوب کنید. آرد را به کره اضافه نموده و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته گردد و رنگ آن تغییر کند.
  5. شیر را کم کم به آرد اضافه نموده و هم بزنید تا آرد گلوله نگردد. به هم زدن ادامه دهید تا سسی غلیظ حاصل گردد، سپس سس را به قابلمه اضافه کنید.
  6. مرغ پخته را ریش ریش نموده و به قابلمه اضافه کنید.
  7. خامه، نمک و فلفل را به قابلمه اضافه نموده و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. اگر سوپ سفت است، کمی آب جوش به قابلمه اضافه کنید و فرصت دهید تا سوپ روی حرارت ملایم جا بیفتد.
  8. در این فاصله مرتب سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد.
  9. پس از این که سوپ شیر و خامه جا افتاد در ظرف سرو بکشید و روی آن را با جعفری خرد شده تزیین کنید.

3. طرز تهیه سوپ شیر و خامه با سیب زمینی

مواد لازم
شیر6 پیمانه
خامه1/2 پیمانه
جعفری250 گرم
سیب زمینی2 عدد
ساقه کرفس2 عدد
نمک و فلفل و ادویهبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. ابتدا سیب زمینی ها را بپزید، پوست بگیرید و رنده کنید.
  2. ساقه کرفس را خرد نموده و بپزید تا نرم گردد.
  3. جعفری را خرد کنید و سپس همراه با کرفس، سیب زمینی، شیر و خامه در مخلوط کن بریزید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
  4. مایه حاصل را در قابلمه بریزید. نمک، فلفل و ادویه به ان اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا 15 دقیقه بجوشد.
  5. سوپ را در ظرف سرو بکشید و روی آن را با جعفری خرد شده تزیین کنید.

نکات مهم و اصولی در تهیه سوپ شیر و خامه

  • در صورت تمایل به استفاده از آبلیمو در سوپ، آبلیمو را موقع سرو اضافه کنید. به هیچ وجه در حین طبخ آبلیمو را به سوپ اضافه نکنید، چون خامه موجود در آن می برد.
  • در صورت تمایل می توانید کمی ذرت پخته (کنسرو ذرت) نیز به سوپ اصافه کنید.
  • سوپ شیر و خامه را در حین پختن مرتب هم بزنید، زیرا شیر خیلی زود ته می گیرد.

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.

نماشو: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.

منبع: setare.com
انتشار: 15 مرداد 1400 بروزرسانی: 15 مرداد 1400 گردآورنده: yazdblog.ir شناسه مطلب: 3273

به "طرز تهیه سوپ شیر و خامه به سه روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ شیر و خامه به سه روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید