طرز تهیه آبگوشت پلو کاشانی

به گزارش یزد بلاگ، با طرز تهیه آبگوشت پلو، یکی از غذاهای عجیب و خوشمزه کاشانی آشنا شوید و با طبخ آن در منزل، سفری به حال و هوای دوست داشتنی و باستانی شهر کاشان برای خود و عزیزانتان ترتیب دهید.

طرز تهیه آبگوشت پلو کاشانی

می خواهید برای ناهار یا شام، یک غذای لذیذ و عجیب و غریب بپزید و نمی دانید چه چیزی درست کنید؟ طعم آبگوشت و پلو را دوست دارید؟ نگران نباشید و به آشپزخانه بروید تا یکی از غذاهای منحصربه فرد و مقوی محلی ایران را درست کنید. خبرنگاران امروز میخواهد طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین غذاها به نام آبگوشت پلو کاشانی را به شما آموزش دهد که یکی از محبوب ترین غذاهای این شهر است.

آبگوشت پلو یا چلو دیزی، یکی از لذیذترین غذاهای محلی کاشان است که بیشتر افراد با شنیدن نام آن تصور می نمایند که قرار است آبگوشت را با برنج بخورند. البته باید بدانید که آبگوشت پلو با آبگوشت تفاوت زیادی دارد. این غذای لذیذ از برنج، لوبیا سفید کاشان، گوشت آبگوشتی گوسفند یا بره با استخوان، پیاز، سیب زمینی استانبولی، زردچوبه، زعفران، فلفل سیاه، نمک و روغن تشکیل می گردد و برنج آن را به صورت کته می پزند.

مواد لازم

  • 4 پیمانه برنج
  • یک و نیم پیمانه لوبیای سفید
  • 500 گرم گوشت آبگوشتی گوسفند
  • 2 عدد پیاز پوست کنده و 4 قاچ شده
  • 300 گرم سیب زمینی استانبولی پوست کنده
  • یک قاشق مرباخوری زردچوبه
  • زعفران دم نموده غلیظ یک قاشق غذاخوری
  • یک قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • نمک و روغن به میزان لازم

طرز تهیه آبگوشت پلو کاشانی

  • برنج را از حداقل 4 ساعت قبل با آب ولرم و کمی نمک خیس کنید. لوبیاها را نیز از حداقل یک شب قبل در آب خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن ها گرفته گردد.
  • در یک قابلمه میزانی آب بریزید و روی حرارت میانه گاز قرار دهید تا به جوش بیفتد. سپس گوشت را داخل آن بریزید.
  • کف روی آب را جمع کنید و سپس زردچوبه، فلفل سیاه و پیازهای خردشده را به گوشت داخل قابلمه بیفزایید. گوشت و پیاز را به مدت یک ساعت بپزید.
  • پس از یک ساعت، سیب زمینی ها را در قابلمه بریزید.
  • در قابلمه ای جداگانه میزانی آب بریزید و روی شعله میانه گاز قرار دهید تا آب به جوش بیاید. سپس لوبیاها را در آن بریزید و به مدت 3 ساعت بپزید. سپس آن ها را همراه سیب زمینی در قابلمه گوشت بریزید.
  • پس از گذشت نیم ساعت از پخت سیب زمینی، نمک را به مخلوط گوشت اضافه کنید.
  • آب برنج را خالی کنید و همراه با میزانی آب، نمک، زعفران دم نموده غلیظ و روغن در قابلمه گوشت بریزید و به صورت کته بپزید.
  • پس از دم کشیدن برنج، آبگوشت پلوی شما آماده است. این غذای لذیذ را با سالاد شیرازی، ماست یا انواع ترشی سرو کنید.

اگر به ترفندهای آشپزی علاقه دارید برترین روش های لعاب انداختن قورمه سبزی را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی روش پخت تازه ماکارونی با مرغ ریش ریش را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 15 مهر 1401 بروزرسانی: 15 مهر 1401 گردآورنده: yazdblog.ir شناسه مطلب: 4893

به "طرز تهیه آبگوشت پلو کاشانی" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه آبگوشت پلو کاشانی" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آبگوشت پلو کاشانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید