راهنمای تغذیه برای مقابله با بیماری های تنفسی

به گزارش یزد بلاگ، مهر/ راهنمای تغدیه ای برای مقابله با بیماری های تنفسی در میادین میوه و تره بار قابل دسترسی است.

راهنمای تغذیه برای مقابله با بیماری های تنفسی

استفاده مقادیر کافی از مواد مورد احتیاج برای حفظ سلامت بدن و تنوع مصرف 6 گروه اصلی مواد غذایی با اولویت استفاده از میوه ها به منظور افزایش سطح ایمنی بدن، مورد تاکید است و در این میان، مصرف محصولات حاوی ویتامین C از صندلی ویژه ای برخوردار است.

براساس این گزارش، انواع میوه ها و سبزی های حاوی ویتامین C شامل سبزی های برگ سبز مانند سبزی خوردن، انواع کلم، گل کلم، گوجه فرنگی، انواع جوانه، مرکبات (لیموتُرش، لیموشیرین، پرتقال، نارنگی و نارنج)، کیوی، پیاز و شلغم است.

انواع سبزی ها و میوه های زرد و نارنجی مانند هویج، کدو حلوایی، موز و مرکبات که دارای ویتامین E هستند، در تقویت سیستم ایمنی بدن مؤثر اند، ضمن اینکه سبزی ها و میوه های تازه و خشک شده، حاوی روی و آهن و سبزی های برگ سبز و میوه ها، حاوی ویتامین B هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت می نمایند.

همچنین در صورت عفونت و بروز تب، رژیم غذایی حاوی پتاسیم شامل انواع میوه مانند موز، آلو، زردآلو، طالبی، کیوی و پرتقال و محصولات فرنگی مشتمل بر اسفناج، جعفری، لوبیا، سبوس گندم، هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی توصیه می گردد.

تهیه انواع میوه و سبزیجات و صیفی جات تازه از جمله محصولات متنوع و مختلفی که در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری های تنفسی می توانند مؤثر باشند و مصرف آنها از سوی مراجع معتبر بهداشتی توصیه شده است، با کیفیت مطلوب و با قیمت مناسب که اختلاف آن با میانگین قیمت های سطح شهر به 40 درصد می رسد، در میادین میوه و تره بار امکان پذیر است.

مجله زیتوا: مجله زیتوا | مجله خبری ایران و جهان پیرامون

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: همگردی
انتشار: 6 مهر 1400 بروزرسانی: 6 مهر 1400 گردآورنده: yazdblog.ir شناسه مطلب: 601

به "راهنمای تغذیه برای مقابله با بیماری های تنفسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهنمای تغذیه برای مقابله با بیماری های تنفسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید