خواص شگفت انگیز سمنو که از آن بی خبرید
به گزارش یزد بلاگ، تهران (پانا) - خوردن سمنو به عنوان یک میان وعده بیشترین تاثیر را دارد. فیبر بالا و آنتی اکسیدان های موجود در سمنو احتمال بروز سرطان و تومور را کاهش می دهد، مصرف روزانه سمنو در حد کم باعث کاهش اثرات سرطان کولون می شود.
![خواص شگفت انگیز سمنو که از آن بی خبرید خواص شگفت انگیز سمنو که از آن بی خبرید](https://yazdblog.ir/upload/2021/04/21/cad94e552a6-7245c7c4f2bdc9e7b-baa03a6b118a.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز، سمنو ماده غذایی است که از جوانه گندم تهیه شده و هیچ شیرین کننده مصنوعی به آن اضافه نمی شود و برای سلامت و رشد بدن به خصوص بچه ها بسیار مفید است.
از خواص سمنو چه می دانید؟
این خوراکی مقوی و لذیذ علاوه بر ایران، در بسیاری از کشور های آسیای میانه از جمله ازبکستان، تاجیکستان، افغانستان و قرقیزستان پخته می شود و به آن سمنک (сумалак) می گویند. طبخ سمنو در مراسمی به نام سمنو پزان، معمولا از یک هفته مانده به نوروز شروع می شود و طی مراسمی تا انتها سال ادامه دارد.
در گذشته برای تهیه سمنو فقط از جوانه گندم و آب استفاده می کردند؛ ولی با گذشت زمان و برای تسریع در پخت سمنو، از کمی آرد نیز استفاده می شود. سمنو شبیه به یک پودینگ محبوب در فنلاند و سوئد است. از این دسر بیشتر برای زنان باردار، بچه ها و سالمندان استفاده می شود.
سمنو مملو از فیبر است. این غذای کم کالری و بدون چربی، بهترین رژیم برای بیماران محسوب می شود. فیبر بالای سمنو هضم غذا را آسان می کند و برای سلامت روده و قلب مفید است.
منبع: خبرگزاری پاناbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا