تفاوت ماکارونی ها در یک صفحه! چه ماکارونی بخوریم؟

به گزارش یزد بلاگ، حتما با ماکارونی آشنا هستید. ماکارونی که به صورت ماکارانی هم تلفظ می گردد، در فرهنگ های دیگر با نام اسپاگتی هم شناخته می گردد و جزوی از خانواده پاستا است. ماکارونی برش های رشته ای خشک شده خمیر آرد گندم است.

تفاوت ماکارونی ها در یک صفحه! چه ماکارونی بخوریم؟

محصول دیگری هم وجود دارد که نوعی اسپاگتی به تعداد می آید و نودل نام دارد. نحوه فراوری نودل هم شبیه ماکارونی است و به صورت رشته هایی از خمیر فطیر بریده می شود.

نودل و ماکارونی هر دو در اشکال مختلفی فراوری می شوند. به مدل های طرح دار ماکارونی مثل مدل های صدفی یا شل، پروانه ای، زانویی، پیچی یا مته ای، لوله ای، پنه، فتوچینی یا نواری و آشیانه ای، ماکارونی فرمی گفته می شود.

انواع ماکارونی فرمی و رشته ای کاربرد یکسانی دارند و در تهیه غذاهای مختلفی مثل ماکارونی (ماکارانی) و پاستا استفاده می شوند.

اما نودل یک غذای نیمه آماده است و معمولا با ترکیب آن با آب جوش مصرف می شود. این غذای نیمه آماده در طعم های متنوعی در بازار وجود دارد که از مهم ترین آن ها می توان نودل مرغ و نودل سبزیجات را نام برد. از طعم های دیگر هم می توان به نودل گوشت، نودل قارچ و پنیر و نودل باربیکیو اشاره نمود.

طرز تهیه نودل به این صورت است که به مدت مشخصی در آب جوش قرار داده می شود و سپس آماده مصرف است. اما می توان به آن اضافه نمودنی هایی هم اضافه نموده و طعم های متنوعی خلق کرد. نودل چینی، نودل کره ای و نودل سیاه سبک هایی از طرز تهیه نودل هستند.

تفاوت و شباهت ماکارونی و نودل

همانطور که گفته شد ماکارونی در تهیه غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد؛ اما نودل یک غذای نیمه آماده است و برای مصرف تنها به ترکیب شدن با اب جوش احتیاج دارد. اما نودل با ماکارونی تفاوت های دیگری هم دارد. نودل اصالت و ریشه آسیایی دارد؛ در حالی که تولد ماکارونی به ایتالیا برمی شود.

اما در کل پایه نودل و ماکارونی و مواد تشکیل دهنده و اشکال هر دو بسیار مشابه و نزدیک به یکدیگر است.

ماکارونی یک محصول غذایی با پایه اصلی آرد گندم است. این محصول غذایی سرشار از نشاسته، در اصل در کشورها و فرهنگ های مختلف تعاریف و نام های متفاوتی دارد؛ اما آنچه که در ایران با نام ماکارونی شناخته می شود، رشته های خشک شده عمل آمده از خمیر آرد گندم است که برندهای معتبر و شناخته شده ای مثل مانا، تک ماکارون، زر ماکارون و مک آن را در اشکال و طرح حای مختلف فراوری می نمایند.

در کشور ما کلمه ماکارونی به غذای ماکارونی که رایج ترین غذای تهیه شده از رشته های ماکارونی است هم اطلاق می شود.

نودل هم رشته های خمیر عمل آوری نشده است. نودل اگر پایه برنج داشته باشد به آن نودل برنج گفته می شود که کاربردهای متفاوتی دارد.

در ادامه به 4 مورد از غذاهای رایجی که با ماکارونی می توان درست کرد اشاره نموده و شرح مختصری در خصوص آن ها می دهیم.

انواع غذا با ماکارونی

ماکارونی یا ماکارانی

این غذا که از رشته های ماکارونی و سس یا مایه ماکارونی تهیه می شود، رایج ترین کاربرد محصول ماکارونی است. سس ماکارانی را می توان به روش های مختلف تهیه کرد.

مثلا سس ماکارونی می تواند به صورت ترکیب ساده ای از پیاز، سیب زمینی، گوشت چرخنموده، رب گوجه و ادویه هایی مثل نمک و فلفل و زردچوبه تهیه شود. طرز تهیه ماکارونی ساده ترکیب ماکارونی و همین سس ساده خواهد بود.

طرز تهیه ماکارونی مجلسی هم به این شکل است که سس یا مایه ماکارونی یک ترکیب پرملات و پیچیده است و یک ماکارونی مجلسی و خوشمزه خلق می نماید.

برای داشتن یک مایه ماکارونی پرملات، می توان به موادی که پیش تر ذکر شد، مواد دیگری مثل فلفل دلمه و قارچ و ادویه مخصوص ماکارونی هم اضافه نمود و هنگام سرو از سبزیجات تازه ای مثل جعفری و ریحان و انواع سس کچاپ و مایونز و ... برای زیباتر و مجلسی تر کردن ماکارونی بهره گرفت.

از انواع دیگر ماکارونی می توان به ماکارونی بدون گوشت، ماکارونی با مرغ و ماکارونی با سویا اشاره نمود.

در ماکارونی با سویا ماده پروتئینی به جای گوشت، سویا خواهد بود که یک پروتئین گیاهی است. این مدل از ماکارانی بسیار مورد علاقه گیاهخواران است. بعلاوه این سبک از تهیه ماکارونی برای مواقعی که گوشت در دسترس نیست هم کاربردی است. توجه داشته باشید که سویا یک پروتئین بسیار مقوی است و حتی می توان گفت جایگزین کردن آن با گوشت قرمز اقدامی در جهت حفظ سلامتی است.

بعلاوه بعضی از افراد ماکارونی را با مرغ و حتی تن ماهی هم درست می نمایند که بسته به سلیقه می تواند خوشمزه و موردپسند باشد.

بعضی از افراد هم ماکارونی را با پنیر پیتزا سرو می نمایند که غذای بسیار خوشمزه و البته پرکالری می باشد. در اصطلاح خارجی به این غذا macaroni and cheese یا مک اند چیز گفته می شود که یکی از غذاهای خارجی پرمصرف محسوب می شود.

سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی یک غذای سرد و از دسته سالادهاست. سالاد ماکارانی خود به انواع مختلف تهیه می شود. ولی می توان گفت مواد اصلی آن ماکارونی پخته شده، کالباس یا سوسیس، خیارشور و سس مایونز هستند.

پاستا

پاستا یک غذای ایتالیایی است که مواد تشکیل دهنده آن ماکارونی شکل دار، قارچ، خامه، مرغ و ادویه جات خاص هستند. پاستا را با پنیر پارمزان و گوجه گیلاسی و سبزیجاتی مثل جعفری و ریحان و نعناع تزیین می نمایند.

کوکوی ماکارونی

کوکوی ماکارونی یکی دیگر از غذاهایی است که نسبتا نوین بوده و در تهیه آن از ماکارونی پخته شده و تخم مرغ استفاده می شود.

پرشین بلاگ: پرشین بلاگ | سیستم وبلاگ های پرشین

دور زمین: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!

منبع: فرارو
انتشار: 6 مهر 1400 بروزرسانی: 6 مهر 1400 گردآورنده: yazdblog.ir شناسه مطلب: 4352

به "تفاوت ماکارونی ها در یک صفحه! چه ماکارونی بخوریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تفاوت ماکارونی ها در یک صفحه! چه ماکارونی بخوریم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید