ویروس کرونا؛ آیا سرما می تواند آلودگی را از بین ببرد؟
به گزارش یزد بلاگ، هیچ دلیلی وجود ندارد که فکر کنیم ویروس کرونا یا هر ویروس دیگری در هوای سرد از بین می رود.
به گزارش خبرنگار ، هیچ دلیلی وجود ندارد که فکر کنیم ویروس کرونا یا هر ویروس دیگری در هوای سرد از بین می رود. دمای نرمال بدن انسان فارغ از دمای هوای محیط همواره بین 36.5 تا 37 درجه سانتی گراد است.
کارآمدترین روش برای در امان ماندن از ویروس کرونا شستشوی مداوم دست ها با آب و صابون یا مایع به مدت 20 تا 30 ثانیه در هر ساعت یا قبل و بعد از مصرف مواد غذایی است.
طبق مطالعات گوناگون احتمال ابتلای ویروس کرونا از طریق گوشت و با شیر حیوانات بیمار، در سایر اعضای خانواده وجود دارد. احتمال دارد که این ویروس در هنگام پاک کردن و خرد کردن گوشت حیوان بیمار و پخش شدن قطرات خونی آلوده و ورود به بینی، چشم و دهان فردی که فرد با آن روبرو می گردد، وجود داشته باشد.
بهتر است بدانید که اگر گوشت حیوانی که سالم است در معرض و تماس ترشحات آلوده به فرد بیمار قرار بگیرد خیلی ساده می تواند با تماس فرد سالم به گوشت آلوده، و سپس دست زدن به بینی، چشم و دهان، منجر به ابتلا شدن فرد سالم به ویروس کرونا گردد.
ویروس خطرناک و کشنده کرونا در گوشت حیواناتی که بیمار هستند و یا گوشت حیوانات سالم که در معرض آلودگی با ویروس قرار گرفته اند پس از پخت در دمای بالای 70 درجه سانتیگراد و بالاتر از آن از بین خواهد رفت و دیگر خطر بیماری زایی برای فرد نخواهد داشت. خانواده ویروس های کرونا نسبت به سرما و انجماد قوی بوده و حتی در دمای منفی 20 درجه سانتیگراد باقی می مانند و از بین نخواهند رفت.
متخصصان تغذیه و رژیم درمانی توصیه می کنند که به هیچ عنوان از غذا های سردی مانند الویه که نمی توان آن ها را پس از خارج کردن از یخچال مجدد گرم کرد، استفاده نکنند به این علت که ممکن است بعد از پخت و حین قرار دریافت در یخچال آلوده به ویروس شوند و از آنجایی که ویروس در دمای بالا از بین خواهد رفت در این صورت به بدن ما منتقل پیدا کند. حتی مواد غذایی که در دمای 100 درجه به مدت 5 دقیقه پخته شوند باعث نابودی کامل ویروس کرونا خواهند شد.
انجام چه کار هایی برای از بین بردن ویروس کرونا مهم هستند؟
با رعایت نکات بهداشتی زیر در هنگام فرآوری و طبخ گوشت، خطری برای ابتلا به کرونا از طریق گوشت آلوده وجود نخواهد داشت:
1- شستن کامل دست ها با آب و صابون و ضد عفونی کردن تمامی سطوح مانند تخته گوشت، چاقو و سطوح آشپزخانه قبل و بعد از فرآوری گوشت باعث جلوگیری از انتقال ویروس کرونا گردد.
2- پاک کردن، شستن، خرد کردن، بسته بندی جداسازی محل قرار دادن گوشت های خام و غذا های پخته و استفاده از ظروف در بسته برای نگهداری هر یک از مواد غذایی مانع انتقال ویروس کرونا خواهد شد.
3- پخت گوشت در دمای 70 درجه و بالاتر به صورتی که گوشت کامل مغز پخت گردد هم عامل موثری در جهت پیگیری از ابتلا به کروناست؛ به یاد داشته باشید که تمامی غذا ها از قبیل گوشت، تخم مرغ آبپز و ... می توانند باعث انتقال آلودگی شوند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.
نماشو: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.