معرفی کلم و خواص درمانی آن
به گزارش یزد بلاگ، Brassica oleraceae L.، نام فرانسه آن Chou و به انگلیسی Cabbage گفته می گردد. نام های دیگر آن به فارسی، عربی و در کتب طب سنتی، کلم، کُرنُب، قُنَّبیط و بقلةالانصار نامیده شده است. کلم انواع مختلفی دارد وحشی و
نویسنده: صمصام صانعی
نام علمی کلم:
Brassica oleraceae L.، نام فرانسه آن Chou و به انگلیسی Cabbage گفته می گردد. نام های دیگر آن به فارسی، عربی و در کتب طب سنتی، کلم، کُرنُب، قُنَّبیط و بقلةالانصار نامیده شده است. کلم انواع مختلفی دارد وحشی و پرورشی که برخی از انواع وحشی آن در سواحل دریاها می رویند. در اینجا به نام علمی و مشخصات مربوط به چند نوع کلم پرورشی که به صورت خوراکی استفاده می شوند و خواص دارویی هم دارند اشاره شده است که معروف و مرغوبترین آنها عبارتند از: کلم برگ، کلم گل، کلم پیچ برگی، کلم قمری، کلم بروکسل و کلم بروکلی.تیره گیاه:
شب بو Cruciferaeنوع گیاه:
تمامی کلم ها از نظر نوع گیاه، بوته می باشند.بیشتر بخوانید: کلم و خواص شفابخش آن
طبیعت:
بین حکمای طب سنتی در خصوص طبیعت کلم ها اتفاق نظر وجود دارد و همگی طبیعت آنها را گرم و خشک می دانند.رویش جغرافیایی کلم ها:
در اغلب کشورهای اروپایی و در نواحی معتدله دیگر کشورها و در ایران بیشتر در استان های شمالی، زنجان، آذربایجان و اصفهان کاشته می شوند.مضرات کلم ها:
زیاده روی در مصرف کلم های خام سبب ایجاد نفخ معده، سوءهاضمه و غلظت خون می گردد.منبع مقاله :
صانعی، صمصام؛ (1395)، طبّ الصمصام -آشنایی با بیش از 400 نوع از گیاهان دارویی- (جلد دوم)، تهران: انتشارات حافظ نوین، چاپ اول.
منبع: راسخون
انتشار: 4 آبان 1400
بروزرسانی: 4 آبان 1400
گردآورنده: yazdblog.ir
شناسه مطلب: 4577
به "معرفی کلم و خواص درمانی آن" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "معرفی کلم و خواص درمانی آن"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید