طرز تهیه ساندویچ شاورما مرغ بسیار لذیذ و خوشمزه در منزل
به گزارش یزد بلاگ، در این مطلب قصد داریم روش تهیه ساندویچ شاورما مرغ را به شما عزیزان آموزش دهیم.
جهت دریافت خدمات پتینه چیست با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.
به گزارش، این روز ها برای تقویت سیستم ایمنی بدن حتما پروتئین بخورید. گوشت مرغ به خصوص گوشت سینه مرغ منبع خوبی از پروتئین مفید حیوانی است که به خصوص در روز های سرد زمستان که اوج شیوع و اپیدمی ویروس های سرماخوردگی مثل کرونا و آنفولانزا است حسابی بدن تان را قوی نگه می دارد. ساندویچ شاورما مرغ از آن دسته غذا هایی است که کوچک و عظیم طعمش را می پسندند و تهیه آن هم بسیار آسان است. اما شاورما چیست؟ شاورما یک غذای لبنانی است که با سس مخصوصی با پایه ارده درست می گردد و طعمی بسیار لذیذ دارد. طرز تهیه ساده ساندویچ شاورما مرغ لذیذ و خوشمزه و مقوی را در ادامه بخوانید.
سینه مرغ بدون پوست و استخوان: 500 گرم
ماست چکیده: 1 لیوان دسته دار فرانسوی
سیر: 2 حبه رنده شده
ادویه شاورما شامل: جوز هندی، زیره سبز، فلفل و نمک در مجموع 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری
نان پیتا: 4 عدد
گوجه، کاهو و خیارشور: به مقدار دلخواه
ماست چکیده: ½ لیوان دسته دار فرانسوی
ارده: 2 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه: 1 قاشق چایخوری
سیر: 1 حبه رنده شده
نمک: به مقدار دلخواه و خیلی کم
- آموزش آشپزی؛ از سوتلاچ تنوری و سیب زمینی کاراملی متفاوت و خوشمزه تا شور بدون سرکه + تصاویر
طرز تهیه شاورما مرغ عربی یا شاورما مرغ ترکیه یا سوریه شبیه یکدیگر و بسیار ساده است و بسیار راحت و آسان می توانید آن را در منزل تهیه کنید. ابتدا مرغ را با ماست، روغن زیتون، آبلیمو، ماست و ادویه مزه دار کنید. مرغ را به مدت 1 ساعت در این مواد بخوابانید و در دمای اتاق بگذارید تا مزه دار گردد. روی ظرف یک سلفون بکشید. در این فاصله سس شاورما را آماده کنید. برای درست کردن سس کافی است تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
مرغ مزه دار شده را بدون روغن در فر یا روی شعله ملایم گاز در ماهیتابه رژیمی گریل کنید. این مرغ، چون با ماست مزه دار شده ترد است و زود می پزد، اما باز هم مدت زمان پخت بستگی به اندازه و ضخامت تکه سینه دارد. بعد از این که دو طرف مرغ خوب پخت و طلایی شد آماده است (پخت آن را با فشار چنگال روی گوشت امتحان کنید). مرغ گریل شده را به رشته های نواری تقسیم کنید و روی هر نان پیتا به مقدار دلخواه بریزید. روی مرغ سس بریزید و با تکه های کاهو، گوجه و خیارشور ساندویچ را تکمیل کنید. ساندویچ را رول کنید و با کاغذ روغنی یا نخ مخصوص آشپزی دور آن را بپیچید تا باز نگردد. شاورمای گوشت را به همین ترتیب و با گوشت گوساله یا هر گوشت دیگری که دوست دارید (مثلا گوشت بوقلمون) می توانید درست کنید.
منبع: مجله کوروش
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان