دوره آموزشی زیرساخت دیجیتال برگزار می شود
به گزارش یزد بلاگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، این دوره آموزشی توسط پژوهشگاه ICT و با مشارکت مرکز تعالی ALTTC هند و ITU در سطح آسیا و اقیانوسیه از 12 تا 23 اکتبر 2020 برگزار خواهد شد.

با ورود جهان به دوره انقلاب صنعتی، دولت ها و بخش های خصوصی به دنبال تحول دیجیتال برای مشارکت موثر در اقتصاد دیجیتال هستند. برای حصول اطمینان از توسعه در سطح ملی، به برنامه ریزی جامع زیرساخت های دیجیتال نیاز است. لذا هدف از این دوره تجهیز شرکت کنندگان به دانش و مهارت جهت برنامه ریزی زیرساخت های دیجیتالی در اقتصاد دیجیتال است.
مدرسان ایرانی این دوره، علیرضا یاری رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و عظیم فرد مدیرکل دفتر نظارت بر طیف از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، هستند.
علاقه مندان جهت ثبت نام می توانند از طریق این لینک اقدام کنند.
منبع: خبرگزاری مهرنماشو: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.