خبرنگاران انتقال زندان های البرز با جدیت پیگیری می گردد
به گزارش یزد بلاگ، کرج - خبرنگاران - نماینده مردم طالقان، نظر آباد و ساوجبلاغ در مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان استان البرز در مجلس شورای اسلامی باجدیت پیگیر جابجایی و انتقال زندان ها از این استان هستند.

علی حدادی پنجشنبه شب در ملاقات با فرمانده انتظامی ساوجبلاغ اضافه کرد: با توجه به مسائل بسیاری که در نتیجه وجود این زندان ها در البرز شاهد هستیم این مهم مورد پیگیری قرار گرفته است.
وی ادامه داد: وزیر کسور از این امر استقبال داشته و متن نامه ای برای رییس قوه قضاییه تنظیم شده که در آن به تاثیرات مثبت انتقال زندان های البرز برای مناطق ملک آباد، مهدی آباد اشاره شده است.
حدادی گفت:همچنین تقویت نیروی انتظامی شهرستان ساوجبلاغ نیز مورد موافقت وزیر کشور قرار گرفته است.
وی یاد آورشد: موضوع اتباع بیگانه نیز در دست پیگیری است.
این نماینده مجلس بیان داشت: ارتقای بخش چهار باغ به شهرستان نیز در کمیسیون سیاسی و دفاعی در دستور کار قرار گرفته و موافقت وزرای اطلاعات، دفاع، کشور و راه و شهرسازی اخذ شده است.
وی پیگیری موضوع نیروی انتظامی برای چهار باغ و شهر جدید هشتگرد از دیور اقدامات موثر در این زمینه خواند و گفت: با ارتقای نیروی انتظامی استان که صورت گرفته و تامین نیروی انسانی و امکانات مورد احتیاج در این زمینه امیدواریم گام های موثرتری برداشته گردد.
حدادی گفت :تامین امکانات انتظامی در منطقه برغان نیز لازم است.
چهار زندان در استان البرز وجود دارد.
منبع: ایرنانماشو: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.