جلوگیری از تغییر رنگ میوه هنگام خشک شدن
به گزارش یزد بلاگ، میوه خشک یکی از خوشمزه ترین و سالم ترین تنقلاتی است که شما می توانید آن را با روشی بسیار آسان و کم هزینه در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
به گزارش بهداشت نیوز، در این مقاله به شما می گوییم که میوه های خشک را چگونه تهیه کنیم که رنگش تغییر نکند.
- میوه: (من از انواع میوه های هلو، آلو، زردآلو، سیب، آلبالو، بلوبری و گوجه استفاده کردم) مطمئن شوید که میوه ها رسیده و بدون هیچ لکه و زدگی باشند. میوه ها نباید بیش از حد رسیده باشند.
- برای خشک کردن میوه ها از سینی های توری فر و سینی های توری پلاستیکی دستگاه خشک کن میوه بهره ببرید. مصرف سینی توری به خاطر این است که می خواهیم هوا زیر میوه ها جریان داشته باشد.
- پارچه توری برای حفظ میوه ها از جانوران.
- مخلوط آبلیمو و آب برای جلوگیری از بد رنگ شدن میوه ها.
- در نهایت یک مکان کاملا گرم در زیر آفتاب: دمای بیرون باید بالای 85 درجه با رطوبت کمتر از 60% باشد.
آموزش خشک کردن میوه در آفتاب
- میوه ها را شسته و قاچ کنید. زردآلو، آلو و آلبالو ها باید دو نیم شوند. سیب و میوه های بزرگ را چند قاچ کنید.
- میوه ها را داخل ترکیب آب و آبلیمو بریزید و بگذارید چند دقیقه خیس بخورد. این کار مانع تغییر رنگ میوه ها به قهوه ای می گردد.
- گوجه فرنگی ها را به دو نیم کنید. می توانید دانه ها را دور بریزید یا بگذارید بماند. من کمی نمک هم به آن اضافه می کنم خیلی خوشمزه می گردد. گوجه فرنگی ها را در آبلیمو قرار ندهید.
- میوه ها را با فاصله روی سینی توری قرار دهید تا هوا به میزان کافی بین آن ها جریان داشته باشد. زیر سینی های توری ظرفی قرار دهید تا میوه ها روی زمین نریزند.
- در نهایت روی میوه ها را با پارچه توری بپوشانید تا از حشرات و جانوران در امان باشند.
- سینی ها را در یک مکان بسیار گرم در زیر آفتاب قرار دهید و هر چند وقت یکبار میوه ها را پشت و رو کنید.
وقتی میوه ها چروکیده شد یعنی خشک شده است. آن ها را نصف کنید تا مطمئن شوید که هیچ رطوبتی باقی نمانده باشد.
زمانی که برای خشک کردن میوه ها ضروری است
سیب: 2 روز
آلبالو و زردآلو: 3 روز
گوجه فرنگی، هلو و آلو: 4 روز
میوه ها را در ظرف های مناسب بدون هوا نگهداری کنید و از خوردن آن ها لذت ببرید.
منبع: فرارو