با آزاد شدن ترددهای استانی، چگونه ایمن سفر کنیم؟

به گزارش یزد بلاگ، در ماه های پایانی سال گذشته کشورمان دچار بحران ویروس کرونا (COVID-19) شده است. این ویروس تا به امروز ده ها هزار نفر را مبتلا و متأسفانه چند هزار نفر را به کام مرگ فرستاده است. تمامی انسان ها در کنار پزشکان، پرستاران و دیگر نیروهای سیاسی و اجتماعی جامعه برای شکست دادن این بیماری در کوشش هستند. یکی از راه های مقابله با این بیماری در خانه ماندن و به حداقل رساندن ارتباط با سایرین است. به همین دلیل از قبل از عید سفرهای بین استانی کاهش یافت و از سفرهای غیر ضروری جلوگیری میشد. در این ایام بسیاری از ترمینال های مسافربری نیز تعطیل بودند و با کنترل های صورت گرفته سفرهای بین استانی به حداقل ترین حالت ممکن رسید.

با آزاد شدن ترددهای استانی، چگونه ایمن سفر کنیم؟

از اول اردیبهشت 99 سفرهای بین استانی از سر گرفته شد!

از اول اردیبهشت ماه کلیه تردد های بین استانی آزاد اعلام شده است. طی اعلام این خبر سفرهای بین شهری بسیار شدت گرفته اند. همچنین بسیاری از ترمینال های مسافربری که در طی این ایام تعطیل بوده اند باز و سفرها شروع شده است.

در این ایام سفرهای تفریحی، مفهوم و ضرورتی ندارد و اگر مجبور به سفر مهمی با ناوگان های مسافربری اتوبوسی هستید، سعی کنید با کمترین حضور در اماکن عمومی مقدمات سفر را مهیا کنید.

چگونه ایمن سفر کنیم؟

1- برای به حداقل رساندن حضور در اماکن عمومی، بلیط اتوبوس را آنلاین بخرید.

2- اگر برای رسیدن به ترمینال، وسیله نقلیه شخصی ندارید، به جای استفاده از اتوبوس شهری و مترو، می توانید از تاکسی های اینترنتی بهره ببرید.

3- حتما از دستکش و ماسک بهره ببرید و در باز های زمانی مناسب، دستکش و ماسک خود را تعویض کنید. دسکتش و ماسک های استفاده شده را با رعایت نکات بهداشتی در سطل های زباله تعبیه شده در اتوبوس بگذارید.

4- اگر سفر شما طولانی است، در صورت امکان تغذیه مناسب به همراه داشته باشید.

5- اگر پنجره های اتوبوس امکان باز شدن ندارد، از مهماندار بخواهید که سیستم تهویه اتوبوس را روشن نگه دارد.

6- برای کاهش استرس در طول سفر، خودتان را با کتاب خواندن، فیلم دیدن ، موسیقی و... سرگرم کنید.

شرکت های مسافربری چگونه سفر شما را ایمن می نمایند؟

1- بسیاری از آژانس ها و شرکت های مسافربری با نصب تابلوهای آموزشی نحوه پیشگیری از انتقال بیماری های تنفسی، اطلاعات بهداشتی به مسافران ارائه می دهند.

2- با استفاده از هواکش و باز گذاشتن شیشه، تهویه درست در اتوبوس ها صورت می گیرد.

3- درها، دستگیره ها، جایگاه ،گوشی تلفن ، تلمبه گاز، سطوح دارای تماس مشترک در اتوبوس از جمله باک گازوئیل و بنزین و وسایل عمومی و نظایر آن با دستمال، تمیز و خشک شده و سپس گندزدایی می گردد.

4- ظروف حاوی مواد ضدعفونی نماینده دستها با پایه نگهدارنده در بسیاری از اتوبوس ها نصب شده است.

5- اتوبوس و اشیاء داخل آن حداقل روزی یک بار گند زدایی می گردد.

6- دفع پسماندها از جمله ماسک، دستمال کاغذی و دستکش باید به شیوه بهداشتی در نایلون یکبار مصرف انجام گردد و جمع آوری پسماند های فوق در کیسه های پلاستیکی محکم بدون درز و نشت و در آخر هر شیفت کاری انجام می گردد.

7- عملیات سوختگیری اتوبوس در پمپ بنزین ها و جایگاههای سوخت، توسط متصدیان جایگاهها، صورت می پذیرد.

8- از استعمال دخانیات در اتوبوس خودداری می گردد.

برای سفری ایمن تر از خدمات اینترنتی بیشتر بهره ببرید

همانطور که قبلا اشاره شد، ازجمله خدمات اینترنتی که برای یک سفر ضروری به یاری شما می آید، خرید بلیط اتوبوس آنلاین است. امروزه سایت های زیادی اقدام به فروش اینترنتی بلیط اتوبوس می نمایند ولی باید به نکات زیر حتما دقت کنید تا علاوه بر حفظ سلامت خود، یک خرید اینترنتی ایمن را نیز تجربه کنید.

1- از سایت هایی که دارای مجوز های لازم هستند خرید کنید. از جمله مهمترین مجوزها، اینماد الکترونیکی دو ستاره و نماد ساماندهی اینترنتی هستند. اصولا این نمادها در پایین وب سایت ها قرار می گیرد. سایت بازارگاه مجوزهای لازم را برای یک خرید اینترنتی مطمئن در اختیار دارد.

2- در هنگام انتخاب اتوبوس، دقت لازم را داشته باشید که مبدا و مقصد و تاریخ حرکت را بدرستی انتخاب نموده باشید.

3- بعد از انتخاب اتوبوس مورد نظر و جایگاه ها و قبل از پرداخت مبلغ بلیط، حتما پیش فاکتور را با دقت مطالعه کنید.

4- در هنگام پرداخت وجه بلیط و انتقال به درگاه بانکی، قبل از وارد کردن اطلاعات کارت بانکی، نشانی اینترنتی درگاه را چک کنید. نشانی اینترنتی درگاه باید از مجموعه shaparak.ir باشد.

5- بعد از پرداخت وجه بلیط، نسخه چاپی بلیط خود را ذخیره کنید و به همراه داشته باشید. هرچند سایت های معتبر، اطلاعات بلیط را برای شما پیامک و ایمیل می نمایند.

6- در صورتی که از سفر خود منصرف شدید، می توانید به صورت اینترنتی بلیط خود را باطل کنید. ابطال اینترنتی بلیط اتوبوس، از جمله خدماتی است که یک وب سایت معتبر در اختیار مسافران قرار می دهد.

سایت بازارگاه، با حفط موارد فوق و حفظ حریم شخصی مسافران، مرجعی مناسب برای خرید اینترنتی بلیط اتوبوس می باشد. توصیه ما همچنان این است که اگر سفرتان ضروری نیست سفر نکنید و تا آن جایی که می توانید سفرهای خود را به تعویق بیاندازید. امید است که هر چه زودتر بتوانیم به سلامتی از این بحران خارج شویم.

منبع: همگردی
انتشار: 1 تیر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: yazdblog.ir شناسه مطلب: 1125

به "با آزاد شدن ترددهای استانی، چگونه ایمن سفر کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با آزاد شدن ترددهای استانی، چگونه ایمن سفر کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید