این غذاها اگر دو بار گرم شوند شما را مسموم می نمایند
به گزارش یزد بلاگ، متاسفانه وقتی به جامانده وعده پیش را گرم می کنیم از کیفیت، طعم و ارزش غذایی اولیه برخوردار نیست. همچنین ممکن است ما را بیمار کند. در واقع بعضی از پزشکان معتقد هستند که با خوردن غذاهای مانده به مرور زمان در پوست ما میخچه به وجود می آید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، فقط این بیماری پوستی، ضرر غذاهای مانده بر بدن ما نیست. بعضی از غذاهای مانده، ما را مسموم می نمایند و فشاری سنگین بر دوش کبد ما می گذارند.
1. چغندر
ما چغندر را به عنوان ماده غذایی باارزشی می شناسیم که غنی از آنتی اکسیدان و آهن است. اما اگر وقتی کاملا سرد نشده است آن را دوباره گرم کنیم، نیترات موجود در چغندر به نیتریت تبدیل می گردد که سمی است.
2. نیم رو
به علت وجود باکتری سالمونلا در تخم مرغ نباید آن را دوبار گرم کنیم؛ زیرا ممکن است موجب مسموم شدن ما گردد. در واقع نیم رو تنها بار اول تازه و خوشمزه است بنابراین نگذارید مدت زیادی از پخت تا سرو بگذرد و بیش از یک بار به تخم مرغ حرارت ندهید.
3. سیب زمینی
پوره سیب زمینی را بعد از سرد شدن دوباره گرم نکنید؛ زیرا وقتی این غذا سرد گردد موجب وجود باکتری ای به نام کلوستریدیوم بتولیسم می گردد که دلیل ایجاد بیماری بوتولیسم است.
4. اسفناج
اسفناج غذایی، پرخاصیت است که با یکبار حرارت دیدن بخشی از خواص خود را از دست می دهد و در گرم شدن بعدی دیگر نه تنها خاصیتی ندارد؛ بلکه موجب ایجاد سم نیز می گردد. اسفناج را بهتر است کمی سرخ نموده و کمتر از 6 ماه در فریزر نگه دارید.
5. برنج
اگر برنج از وعده غذایی تان اضافه آمد آن را در دمای اتاق نگه ندارید و سریعا به یخچال منتقل کنید. اگر برنج در دمای اتاق بماند موجب رشد باکتری ای به نام باکیلوس سروس می گردد که برای بدن مضر است.
6. مرغ
مرغ نیز مانند تخم مرغ شامل سالمونلا است که گذشت زمان پس از پخت، فراوری شمار بسیاری باکتری می نماید که خوردن آن خطرناک است.
7. غذاهای دریایی
مانده غذاهای دریایی را دیگر نخورید. باکتری ها در هوای گرم بیشتر رشد می نمایند و هر چه بیشتر در هوای اتاق بمانند تعدادشان بیشتر می گردد و با گرم شدن از بین نمی فرایند.
منبع: همشهری آنلاینمجله زیتوا: مجله زیتوا | مجله خبری ایران و جهان پیرامون
banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما