نکاتی درباره خیار آفریقایی

به گزارش یزد بلاگ، خربزه شاخدار یا خیار آفریقایی میوه ای است که بیشتر در صحرای کالاهاری در آفریقا می روید و دارای گونه های سمی و غیر سمی است. پوست گونه سمی آن سبز رنگ و گونه غیر سمی پوست زرد دارد دانه های داخل سبز رنگ این میوه آن را شبیه خیار می نماید و مزه اش آن را همچون انار.

نکاتی درباره خیار آفریقایی
خربزه شاخدار (خیار آفریقایی) که به آن طالبی آفریقایی و کیوانو هم گفته میشود میوه بومی آفریقا و صحرای کالاهاری و زیمباوه و صحرای بزرگ آفریقا می باشد. در زیمباوه به آن گاکاچیکا می گویند.

این میوه دو نوع است، بعضی از آنها پوست زرد و بعضی پوست سبز رنگ دارند و به سمی و غیر سمی تقسیم میشوند.

روی این میوه استوایی برجستگی های خارمانندی از جنس پوست میوه به چشم میخورد و از سرده خربزه ها می باشد.

بافت درون آن مثل ژله ، چسبناک و ژلاتینی است. مزه اش هم گاهی شبیه خیار آبلیمو زده و یا ترکیبی از مزه موز و لیمو می باشد.

بعضی از مردم جهان از این میوه سالاد درست می کنند و یا به عنوان چاشنی گوشت مورد استفاده قرار می دهند. بعضی دیگر هم از آن برای تهیه بستنی و دسر استفاده می کنند و دسته سوم مزه آنرا به طور کلی دوست ندارند و پس از یک بار تجربه اش برای همواره آن را از فهرست خریدهای خود پاک می کنند.

این میوه در ایالات متحده، پرتغال، ایتالیا، شیلی، استرالیا و نیوزیلند هم کاشت میشود و بنا به گفته متخصصان تغذیه سرشار از ویتامین C است. بومیان آفریقا در فصل های گرم و خشک از آن به عنوان ماده ای برای تأمین آب بدن خود استفاده می کنند.

منبع: سایت برترینها

منبع: راسخون
انتشار: 24 آبان 1400 بروزرسانی: 24 آبان 1400 گردآورنده: yazdblog.ir شناسه مطلب: 4605

به "نکاتی درباره خیار آفریقایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نکاتی درباره خیار آفریقایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید